Ennätysmäärä osanottajia LePyn School's Out -leirillä

9.6.20142. - 6.6.2014 pidetyllä LePyn School's Out -leirillä oli tänä vuonna 125 lasta. Leiri huipentui perjantaina leiripeleihin ja Naarassusien vierailuun.

Kun koulut sulkevat ovensa kesäkuun alussa, on LePyn School's Out -leirin vuoro. Tälle neljättä kertaa Leppävaarassa järjestetylle leirille osallistui 125 lasta iältään 5 - 13 vuotta.

Leiriläiset treenasivat Leppävaaran hallilla koriksen perusasioita kuten heittoja ja syöttöjä sekä puolustamista ja hyökkäyskuvioita. Myös muuta toimintaa kuului ohjelmaan. Koska sää oli lämmin, keskiviikkoiltapäivällä käytiin uimassa. Torstaina olivat vuorossa leiriolympialaiset, joiden ohjelmaan kuului muunmuassa joukkuepituushyppy, tietovisa ja limbo. Perjantaina pelattiin perinteiset leiripelit ja päästiin pyytämään nimmareita Suomen naisten koripallomaajoukkueen Taru Tuukkaselta ja Krista Grossilta, jotka myös jakoivat palkinnot leiriolympialaisten ja -pelien voittajille sekä eri ikäluokkien palkituille leiriläisille..

Leirillä toimivat ohjaajina Läänä Omar Tajaddin, Anssi Kousa, Sander Stahl, Tommi Hytönen, Tuomo Holopainen, Linda Räty, Nora Talme, Sofia Wihuri, Sanni Okkonen , Nella Helminen, Ben Sutton, sekä Lauri Parikka. Lisäksi kesäkeittiössä apuna hääri Tarja Räty. Leirin veti LePyn toiminnanjohtaja Marika Vilanen.

Kiitos mukavasta viikosta kaikille leiriläisille, ohjaajille ja vastuuhenkilöille!

Tervetuloa ensi kesänä uudestaan!