LePyn vanhempi-lapsikoris starttaa lauantaina 30.8. – mukaan mahtuu vielä!

25.8.2014


LePyn huippusuosittu vanhempi-lapsikoris alkaa lauantaina Lintulaakson koululla - tervetuloa mukaan!

LePyn vanhempi-lapsikorisryhmät on tarkoitettu 2 - 6 -vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen. Vanhempi-lapsikoriksessa lapset opettelevat koripallotaitoja ja harjoittelevat yleisiä liikunnallisia perustaitoja sekä oppivat samalla tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. 

Vanhempi-lapsikoriksessa tapahtuma on suunniteltu niin, että kaikilla on koko ajan toimintaa. Yksi isoimpia hyötyjä vanhempien näkökulmasta on yhdessä tekeminen. Lapsi nauttii siitä, että voi näyttää osaamistaan ja oppimistaan vanhemmalle, ja samalla aikuinen saa liikuntaa haluamallaan rasitustasolla. Kevyimmillään riittää lapsen mukana kävely, ja rankimmillaan saa kunnon hien pelien ja leikkien tiimellyksessä.

Vanhempi-lapsikoriksessa on kaksi ryhmää, jotka kokoontuvat lauantaisin Lintulaakson koululla Leppävaarassa. Ensimmäinen ryhmä on klo 10 - 11 ja toinen ryhmä klo 11 - 12. Ryhmien vetäjänä toimii lasten liikunnan ammattilainen Mikko Mäntylä, jolla on yli 20 vuoden kokemus eri-ikäisten kanssa toimimisesta.

Uusi kausi alkaa lauantaina 30.8.2014. Molemmissa ryhmissä on vielä tilaa!

Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen toimisto#lepy.fi.

Lisätiedot: mikko.mantyla#iki.fi tai numerosta 045 312 6644.

http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lasten-liikunta/vanhempi-lapsikoris/