LePyn juniorit SM-karsinnoissa

19.9.2014


LePyn A- ja B-tytöt sekä C-tytöt ja -pojat osallistuvat tänä syksynä SM-karsintoihin.

Neljä LePyn juniorijoukketta osallistuu syyskaudella SM-karsintoihin.

A-tytöt pääsivät viime kauden menestyksen ansiosta (neljäs sija valtakunnallisessa I divisioonassa) suoraan karsintojen toiselle kierrokselle, joka pelataan viikonloppuna 27. - 28.9. LePyn lohkossa pelaavat myös Honka II, Helmi Capitals I ja II sekä SBG II Lahdesta. Ottelut pelataan Helmi Centerissä Malmilla, ja LePyn ensimmäinen vastustaja on Honka. Ottelu alkaa lauantaiaamuna kello 11.

B-tytöt pelaavat 20. - 21.9. Tampereella ensimmäisen kierroksen karsintaturnauksessa. Muut lohkon joukkueet ovat HyPo, LoKoKo, KlaNMKY sekä RaPy Tampereelta. LePyn tyttöjen turnaus alkaa lauantaina kello 12.00 ottelulla HyPoa vastaan. Pelipaikka on Hervannan ammattioppilaitos.

C-junioreilla 01 syntyneiden I divisioona toimii SM-karsintasarjana. Eteläiseltä alueelta SM-sarjaan pääsee 7 parasta joukkuetta sekä tytöissä että pojissa. Ilmoittautuneita joukkueita on sekä tytöissä että pojissa 11.

C-tytöillä on jo kokemusta SM-sarjassa pelaamisesta: viime keväänä joukkue sijoittui sarjan kahdeksanneksi. Tyttöjen ensimmäinen peli on lauantaina 20.9. kello 12.15 Karakallion koulun uudessa hienossa salissa. Vastustajana on vanha tuttu Honka. Muut syksyn aikana kohdattavat vastustajat ovat EBT, HNMKY, kaksi Hongan joukkuetta, HyPo, KlaNMKY, PuHu, TikS, ToPoLa ja Wartti.

C-poikien karsintaurakka alkaa sunnuntaina 21.9. samassa paikassa. Kello 14.15 vastaan astelee PuHu. Muut karsintoihin osallistuvat joukkueet ovat EBT, HNMKY, Kori-80, MuKi, RU, kaksi Hongan joukkuetta ToPo sekä Wartti.

Tervetuloa kannustamaan!