LePyn miesten joukkue joulutauolla

29.12.2014LePyn miehet pelaavat  kahdeksatta peräkkäistä kauttaan Eteläisen alueen III divisioonassa. Sijoitus sarjataulukossa on nyt joulutauon aikaan seitsemäs. Tai itse asiassa joukkue on oikeastaan jaetulla nelossijalla kolmen muun joukkueen kanssa. Riippuen nyt vähän siitä kuinka sarjataulukkoa tulkitsee. Syyskaudesta joukkueelle voidaan antaa arvosanaksi sijoitusta ajatellen vähintäänkin tyydyttävä. Käytöksestä ja reilusta urheiluhengestä arvosana on mielestäni kutakuinkin täysi kymppi.

LePy ei pysty uudistuneellakaan joukkueellaan vielä hätyyttelemään aivan kärkisijoja 12-joukkueisessa lohkossamme, vaikka joukkue onkin esittänyt selvästi varmempia otteita muutamaan edeltävään kauteen verrattuna. Yksi syy petraantuneisiin otteisiin on varmaankin Kasper Kepsun paluu joukkueen valmentajaksi. Kassu ei ole vierasmatseihin pystynyt tulemaan ainakaan toistaiseksi, mutta Leppävaaran kotisalissamme hän on koutsannut jengin jo neljään perättäiseen voittoon.

Kolmosdivari on LePyn miehille tällä hetkellä selvästikin aivan oikea sarjataso. Ottelut ovat yleensä ottaen varsin tasaisia ja jännittäviä. Jo sarjapaikan varmistamisessakin haasteita piisaa ihan tarpeeksi, eikä nousua kakkosdivariin ole tällä erää näköpiirissä.

Paria häntäpään joukkuetta lukuun ottamatta yllättäviäkin ristiin pelaamisia on  lohkossamme nähty tähän mennessä  todella paljon. Otteluissa ei ole etukäteen pääteltävissä sataprosenttisen varmoja voittajia. Hyvänä esimerkkinä LePyn syksyllä ottama voitto sillä hetkellä sarjaa johtaneesta HyPo 2:sta.

Miesten kevätkausi alkaa 10.1.2015 ottelulla Lauttasaaressa paikallista ToPoLa 12-Packia vastaan. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Leppävaarassa 18.1.2015 Dynamo/Kaimarakia vastaan. Siinä ottelussa onkin sitten kotivoittojen sarja jo todellisessa katkeamisvaarassa, sillä Dynamo pystyy laittamaan halutessaan kentälle viisikollisen entisiä Viron pääsarjojen pelureita.

Myöhemmin kevätkaudella pelataan yksi kotiotteluista Karakallion koulussa. Tarkemmin sanottuna sunnuntaina 1.3.2015 klo 16. Mukavaa vaihtelua, ja onhan mielenkiintoista päästä näkemään, minkälaiseksi Kariksen sali on remontoitu. Kahta harjoitusottelua lukuun ottamatta LePyn miehet eivät ole siellä pelanneet ainakaan viimeisen kahdeksan vuoden aikana. Junioriajoilta sali on tietysti monelle joukkueen nykyiselle pelaajalle hyvinkin tuttu.

Tervetuloa seuramaan miesten pelejä paikan päälle.  Otteluiden tilastot,  videokoosteet yms. löytyvät netistä osoitteesta vekaran.blogspot.fi.

Veikko Rantio