Huippuvalmennusta pääkaupunkiseudun tyttöjunioreille - PuHu ja LePy yhteistyöhön A-tytöissä

27.4.2015

Kaksi pääkaupunkiseudun seuraa, LePy ja PuHu, yhdistää voimansa tyttökoripallossa. Uusi yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden huippuvalmennukseen.

Leppävaaran Pyrintö ry ja PuHu juniorit ry ovat sopineet yhteistyöstä vanhimpien tyttöikäluokkien osalta. Yhteistyön tavoitteena on tarjota tyttöpelaajille mahdollisuus saavuttaa oma potentiaalinsa tarjoamalla valtakunnan parasta valmennusta kilpailukykyisessä ryhmässä pelaten A-tyttöjen SM-sarjaa.

Taustana yhteistyölle on molempien seurojen pyrkimys vieläkin laadukkaampaan toimintaan. Suomessa tyttöpelaajien määrä niin alueellisella kuin valtakunnankin tasolla on huolestuttavan pieni, mikä johtaa usein siihen, että samassa harjoitusryhmässä harjoittelee pelaajia, joilla on erilainen motivaatiotaso. Kun tavoitteellisesti harjoittelevat pelaajat saadaan yhteen ryhmään laadukkaaseen valmennukseen, voidaan tarjota paremmat edellytykset motivaation säilymiseen ja oman potentiaalin saavuttamiseen.

Yhteistyöjoukkueen nimi on Ringside, ja sen valmennuksesta vastaa Jussi Syrjänen. Valmennustiimin muut jäsenet julkaistaan lähiaikoina.

LePy ja PuHu aikovat jatkossakin tarjota valmennusta myös A-ikäisille harrastetasoisesta koripallosta kiinnostuneille tyttöpelaajille.

Ringside-joukkueen avoimet harjoitukset järjestetään tiistaina 12.5. klo 20 - 22 Leppävaaran liikuntahallilla. Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki niin LePyn ja PuHun pelaajat kuin kaikki muutkin pelaajat, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti saavuttaakseen oman potentiaalinsa. Avoimiin harjoituksiin osallistuminen ei sido pelaajia vielä mihinkään.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

LePy: Marika Vilanen (marika.vilanen@lepy.fi tai 044 567 0777)

PuHu: Jorma Kuparinen ( jorma.kuparinen@puhujuniorit.fi tai 0400 432 372)

Valmentaja: Jussi Syrjänen (050 544 2098)