LePyn C-pojat kevään 2016 SM-sarjaan

29.11.2015LePyn C-poikien joukkue on varmistanut paikkansa kevään 2016 SM-sarjassa, kun vielä yksi karsintaottelu on jäljellä.

LePyn C-pojat ovat pelanneet syyskauden Eteläisen alueen 02-poikien I divisioonaa, joka toimii alueen SM-karsintasarjana.

LePyn 02-poikien joukkue kutsuttiin viime keväänä epäviralliseen Pohjoismaiden mestarusuturnaukseen, Scania Cupiin. Joukkue pelasi Ruotsissa upean turnauksen ja sijoittui lopulta hopealle; lisäksi LePyn Rafin Jahan valittiin All Star -viisikkoon.

Syyskausi alkoi C-poikien osalta EHBT-turnauksessa, missä pojat osallistuivat kutsusarjaan. Sieltäkin tuotiin kotiin hopeamitalit.

Sitten oli vuorossa SM-karsinta. Syksyn kahdessa ensimmäisessä pelissä tuli tappiot Hongalle ja EBT:lle, mutta kolmannessa pelissä kaadettiin Namika kolmellakymmenellä pisteellä. Seuraavan päivän Sykki-peli hävittiin, mutta sen jälkeen pelatut pelit PuHua, Järvenpäätä ja toista Hongan joukkuetta vastaan voitettiin.

Eilisessä ottelussa C-pojat kaatoivat Hyvinkään Pontevan 64-35  ja vrarmistivat näin paikkansa keväällä pelattavassa SM-sarjassa.

Poikien viimeinen SM-karsintaottelu pelataan tänään kello 12 Karakallion koululla. Vastustajana on Wartti.

Onnittelut pojille, valmentajille ja kaikille taustajoukoille!

Kuvat: Kimmo Kataja