LePyn Kimmo Järvinen Suomen Koripalloliiton hallitukseen - Anssi Lauha liittovaltuustoon

29.11.2015

Kimmo Järvinen.
Kimmo Järvinen.
Anssi Lauha.
Anssi Lauha.

LePyn puheenjohtaja Kimmo Järvinen on valittu Suomen Koripalloliiton hallitukseen, ja LePyn Anssi Lauha nousee Koripalloliiton liittovaltuustoon.

Vantaalla tänä viikonloppuna kokoontunut Suomen Koripalloliiton valtuusto valitsi liiton hallitukseen uutena jäsenenä LePyn puheenjohtaja Kimmo Järvisen.

Liiton tiedotteessa kerrotaan: "Järvinen korvaa hallituksessa talousosaajana tunnetun liiton kunniajäsenen Esko Strandbergin, joka taannoin ilmoitti pitkän päivätyön tehtyään jättäytyvänsä hallitustyöskentelystä sivuun. ---

Uusi hallituksen jäsen Kimmo Järvinen tunnetaan koripallopiireissä viime vuosien kasvuseuroihin lukeutuneen Leppävaaran Pyrinnön puheenjohtajana. Järvisellä on siviiliuransa puolelta vankka talousosaaminen."

Liittohallitus vastaa Suomen Koripalloliiton taloudesta ja toiminnasta sekä toiminnan suunnittelusta ja valvonnasta. Se myös järjestää vuosittain Suomen mestaruuskilpailut ja päättää sarjamääräyksistä. Lisäksi liittohallitus myöntää kotimaisten ja kansainvälisten kilpailujen järjestämisluvat sekä osallistumisluvat kansainvälisiin kilpailuihin ynnä  palkkaa ja erottaa liiton toiminnanjohtajan, joten sillä on suuri vastuu liiton toiminnan onnistumisesta ja sujuvuudesta.

"Paikka Suomen Koripalloliiton hallituksessa on vahvistus siitä, että olemme oikealla tiellä viime vuosien aikana tekemässämme LePyn kehitystyössä", sanoo Kimmo Järvinen  ja jatkaa: "Aiomme jatkossakin ponnistella nuorisokoriksen ja sen olosuhteiden parantamisen hyväksi osana suomalaista koripalloperhettä."

Kimmo Järvisen siirtyessä liiton hallitukseen LePyn Anssi Lauha ottaa hänen paikkansa Koripalloliiton liittovaltuustossa.

Onnittelut Kimmolle ja Anssille!

 

Kuvat: Oma Design.