LePyn junnujoukkueisiin lisää valmentajia

1.12.2015

Tytöt 2007 -joukkueen valmennukseen tulee vahvistusta. Amerikkalaissyntyinen Nigel Moore ottaa valmennusvastuun. Valmennustiimissä jatkavat Sander Stahl, Pekka Mannila ja Reeta Piironen.

Nigel on pelannut useita vuosia ammattilaisena muun muassa Suomessa, Saksassa ja Islannissa. Tällä hetkellä hän pelaa miesten 1. divisioonaa Porvoon Tarmossa. Nigelilla on kokemusta lasten parissa toimimisesta. Päivisin hän toimii kouluavustajana.

Tytöt 2005 -joukkueen valmennukseen tulee myös vahvistusta, kun brasilialaissyntyinen Daniel Villas Bôas alkaa valmentamaan tyttöjä. Tiimissä jatkavat edelleen Kimmo Hanhinen, Ben Sutton ja Lauri Parikka sekä yhteisharjoittelusta vastaavat Tuija Höysniemi, Hemmo Kettunen ja Kari Heininen.

Daniel on pelannut useita vuosia Brasiliassa ja Saksassa. Hänellä on kokemusta lasten parissa toimimisesta. Päivisin hän toimii 09 human rightsin ohjaajana.

B-tyttöjen otteluvalmennusvastuun ottaa Ville Puotila, joka on toiminut C-tyttöjen valmentajana ja osallistunut myös B-tyttöjen harjoitusvalmennukseen yhdessä Jussi Syrjäsen ja Tommin Hytösen kanssa. Ville vastaa jatkossa joukkueen otteluvalmennuksesta.

Valmennustiimejä vahvistettiin Tommi Hytösen jäätyä pois LePyn toiminnasta. Tommi suoritti siviilipalvelustaan LePyssä marraskuun loppuun asti. Tommi halusi kuitenkin vaihtaa siviilipalveluspaikkaansa ja aloitti uudessa tehtävässä joulukuun alussa. Uuden paikan myötä Tommi jätti valmennustehtävänsä LePyssä.

LePy toivottaa Danielin ja Nigelin tervetulleiksi LePy-perheeseen sekä onnea Tommille uusissa haasteissaan!