LePy-historiaa: Mikko Elorannalla koossa nyt 200 peliä ja 2000 pistettä!

8.2.2016

Kuva: Veikko Rantio.
Kuva: Veikko Rantio.

Mikko Eloranta pelaa yhdettätoista kautta LePyn miesten joukkueessa. Hän ylitti juuri 2000 pisteen rajapyykin.

Mikko Eloranta nousi miesten joukkueen kokoonpanoon jo A-juniori-ikäisenä  kaudella 2005 - 2006, siis jo yhdestoista perättäinen kausi meneillään miesten joukkueessa.

Tammikuun viimeisenä päivänä pelatussa komosdivaripelissä espoolaista Moving Upia vastaan Mikko saavutti nykymittapuun mukaan kaksi melkoista merkkipaalua, kun täyteen tuli sekä 200 divariottelua että 2000 tehtyä pistettä.

Mikon pistekeskiarvo per peli on siis kutakuinkin tasan 10.  Tämänhetkinen levypallojen keskiarvo Mikon koko peliuran ajalta on 8,2 ja keskimääräinen peliaika 26 minuuttia per ottelu.

Nämä Mikon saavutukset asettuvat oikeisiin mittasuhteisiinsa, kun tarkastellaan  muiden nykyisten pelaajien tilastoja. Muista pelaajista vain Nikke Rantio on toistaiseksi ohittanut tuhannen pisteen rajapyykin, pistesaldo tällä hetkellä 1629, ja Olli Torkkeli on jo melkoisen lähellä tuhannen pisteen rajaa 929 tehdyllä pisteellänsä. Loukkaantumisten takia näiden kahden herran pistemäärät eivät kuitenkaan ole tällä kaudella juurikaan päässeet kasvamaan.

Mikon juhlaottelun video sekä muukin miesten joukkueen materiaali löytyy osoitteesta vekaran.blogspot.fi