Ilmoittautuminen LePyn huippusuosittuihin syksyn 2016 lasten liikuntaryhmiin on käynnistynyt

28.4.2016

LePyn alle kouluikäisten lasten toiminta on kasvanut räjähdysmäisesti. Ryhmissä liikkuu jo lähes 200 lasta ja vanhempaa. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

LePy järjestää alle kouluikäisille toimintaa lasten liikunnan ammattilaisten vetämänä.

Liikuntaleikkikoulutoiminta jatkuu maanantaisin Boställskolassa. Ryhmiä on kolme: 1-3-vuotiaat, 3-4-vuotiaat sekä 5-6-vuotiaat. Vetäjänä jatkaa Terhi Eloranta.

Vanhempi-lapsikoris jatkuu lauantaisin Lintulaakson koululla. Ryhmiä on kaksi: ryhmä 1 klo 10-11 ja ryhmä 2 klo 11-12. Vetäjänä jatkaa Mikko Mäntylä.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset LePyn Liikkareihin löydät linkistä: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lasten-liikunta/liikkarit/

Lisätietoja ja ilmoittautumiset LePyn vanhempi-lapsikorikseen löydät linkistä:  http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lasten-liikunta/vanhempi-lapsikoris/

Muistathan, että ilmoittautuminen tapahtuu MyClub-ohjelman kautta. Jos lapsesi on jo ollut mukana LePyn toiminnassa, on hänellä MyClub-tunnukset. Rekisteröidy ensin sisään ja ilmoittaudu sitä kautta ryhmiin. Jos yrität luoda uusia tunnuksia lapsellesi, ohjelma herjaa, että nimi on jo olemassa. Pääset toki ilmoittautumaan luomalla lapsellesi uuden nimen. Tämä tosin sotkee ohjelmaa ja pahimmillaan ilmoittautuminen ei rekisteröidy. Ongelmien välttämiseksi, jos sinulla on tunnukset hukassa, käy uusimassa salasanasi (https://lepy.myclub.fi/flow/reset_password) tai ole yhteydessä Marikaan (marika.vilanen#lepy.fi).

 

LePyn ikäkausijoukkueet

Mikäli lapsesi haluaa jo mukaan joukkuetoimintaan, tervetuloa syksyllä mukaan. Ikäluokka 2010 starttaa syksyllä, ja toiminta käynnistyy viikolla 34. Ryhmälle tulee kaksi harjoitusta, joista toinen on lauantaisin klo 12-13 Lintulaakson koululla. Voitte tulla mukaan suoraan joukkueeseen tai halutessanne voitte tulla kokeilemaan maksuttomaan koriskouluun Lintumetsän koululle 15.-17.8. Lisätietoja Koriskoulusta sekä syksyn ryhmistä LePyn sivuilla syksyn lähetessä.