LePy vahvistaa valmennustaan - Tuukka Kallio ja Niko Kirjonen LePyyn!

10.6.2016

Tuukka Kallio vastaa LePyn Supermikroikäluokista
Tuukka Kallio vastaa LePyn Supermikroikäluokista
Niko Kirjonen minipoikien päävalmentajaksi
Niko Kirjonen minipoikien päävalmentajaksi

LePy jatkaa hurjaa kasvuaan. Suomen suurimpana kasvuseurana ja Suomen neljänneksi suurimpana seurana myös ammattivalmentajien tarve on noussut. Jatkuvasti kasvavien ikäluokkien valmennukseen on hankittu lisää osaajia.

Tuukka Kallio LePyn supermikrojen päävalmentajaksi

LePy on palkannut Tuukka Kallion (23 v) supermikroikäluokkien päävalmentajaksi. Tuukka Kallio ottaa vastuulleen 2009 ja 2010 poikien sekä tyttöjen ikäluokkajoukkueet. LePyyn Tuukka siirtyy Tapiolan Hongasta, jossa hän on valmentanut kuusi vuotta. Tuukka on toiminut Hongan 00-poikien ja 08-poikien apuvalmentajana sekä 02-poikien päävalmentajana. Siviilissä Tuukka opiskelee luokanopettajaksi Helsingin yliopistossa.

 

Niko Kirjonen LePyn minipoikien ja mikropoikien päävalmentajaksi

LePy on palkannut Niko Kirjosen (28 v) LePyn minipoikien ja mikropoikien päävalmentajaksi. Niko aloittaa LePyssä oppisopimustyöntekijänä 1.8.2016 ja suorittaa Kisakallion Urheiluopistolla liikunnanohjauksen perustutkinnon, jonka tutkintonimike on liikuntaneuvoja. Nikon sopimus on kaksivuotinen. LePyyn Niko siirtyy Raumalta, jossa hän on valmentanut useamman vuoden KaaRon C-tyttöjä sekä Uudenkaupungin Korihaissa useammassa juniorijoukkueessa apu- sekä päävalmentajana.

"Olen todella innoissani sopimuksestani LePyn kanssa. Olen jo pitkään toivonut mahdollisuutta toimia päätoimisena valmentajana ja opiskella siinä ohella. Näin ollen minulla on suuret odotukset elokuulle, että pääsen tapamaan LePy-perhettä ja olemaan osana yhtä Suomen suurinta ja nopeimmin kasvavaa koripalloseuraa. Omia tavoitteitani kausille on viedä pelaajia eteenpäin ja antaa heille mahdollisimman hyvät valmiudet pelata ylemmissä ikäluokissa. Tämän lisäksi haluan vahvistaa omaa valmennusosaamistani koulun sekä LePyn ammattitaitoisten valmentajien kautta", toteaa Niko.

LePy toivottaa Tuukan ja Nikon tervetulleeksi LePy-perheeseen!