Miesten joukkueen syyskuulumiset

19.10.2016

LePy:n miehet nähdään pelikentällä seuraavan kerran lauantaina 5.11. klo 19.15. Tervetuloa!
LePy:n miehet nähdään pelikentällä seuraavan kerran lauantaina 5.11. klo 19.15. Tervetuloa!

Kolmosdivarissa pelaavalla LePy:n miesten joukkueella on syyskierrokselta kaksi voittoa ja kaksi tappiota.

Miesten joukkueen sarjaohjelmassa on näin loka-marraskuun vaihteessa  kolmen viikon mittainen  pelitauko, joten tässä vaiheessa on sopiva hetki luoda katsaus joukkueen tilanteeseen.

Syyskierrosta on nyt pelattuna neljän ottelun verran. Saldona on kaksi voittoa, kaksi tappiota ja sijoitus sarjataulukon keskivaiheilla.

Joukkueen harjoitusringissä  on tällä hetkellä  18 miestä. Alkukauden peleihin on osallistunut tosin vasta 14 pelaajaa, mutta eiköhän sieltä saada lisää vahvistuksia  pelaavaan kokoonpanoonkin vielä kauden edetessä.

Viime vuoden pelaajistosta on poissa seitsemän pelaajaa. Uusia tulokkaita on joukkueessa neljä kappaletta: Tuure Manninen, Roi Nasib, Aleksi Tadic sekä Marko Nurminen, joka tosin aikoo osallistua  peleihin vasta seuraavalla  kaudella.

Näistä tulokkaista Tuure ja Roi ovat ehtineet ottaa pelituntumaa kolmosdivarin meininkiin jo kolmen ottelun verran kumpikin. On ilo ja kunnia  kertoa, että he ovat suoriutuneet urakastaan erittäin hyvin. Kaksikko on tuonut varsin mukavasti lisää vauhtia joukkueen peliin.

Hienoa havaita, että nyt jo toisena vuonna peräkkäin olemme saaneet miesten joukkueeseen tarvittavan määrän uusia pelaajia erityisesti juuri LePyn omista kasvateista. Jo tämänkin vuoksi kannattaa tulla paikan päälle seuraamaan joukkueen vauhdikkaita otteita.

Kausi jatkuu 5.11.2016 kovalla kotiottelulla sarjaa puhtaalla 4/0-rekordilla johtavaa vantaalaisjoukkue FC Passea vastaan. Tervetuloa!

 

Otteluiden videokoosteet, tilastot yms. löytyvät netistä, osoitteesta vekaran.blogspot.fi.