LePyn alle kouluikäisten kevään ryhmien ilmoittautuminen on käynnissä

31.10.2017


LePyn huippusuosittu alle kouluikäisten toiminta jatkuu keväällä samoilla vuoroilla kun syksylläkin. Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on nyt auki.

LePy tarjoaa monipuolista liikuntaa alle kouluikäisille.

Liikuntaleikkikoulu eli liikkari on Nuoren Suomen kehittämä, 1 - 6-vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulun sisältö on rakennettu lasten liikunnallisen kehityksen vaiheet huomioiden. 

LePyn vanhempi-lapsikoriksessa lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa koripallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja. Samalla lapset oppivat tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. Vanhempi-lapsikoripalloryhmät on tarkoitettu 2 - 6-vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen. Voit tulla mukaan yhden tai useamman lapsesi kanssa samanaikaisesti. Alle kaksivuotiaat voit myös ottaa mukaan tapahtumaan, jos se esimerkiksi lastenhoidollisesti on helpoin ratkaisu perheelle.

 

Vanhempi-lapsikoriksen ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lasten-liikunta/vanhempi-lapsikoris/

Liikkareihin voi ilmoittautua osoitteessa: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lasten-liikunta/liikkarit/