LePy ja PuHu laajentavat Ringside-yhteistyötä

21.4.2017


LePy ja PuHu Juniorit ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen yhteisen Ringside-joukkueen jatkosta. Yhteistyösopimukseen lisätään A-tyttöjen joukkueen lisäksi naisten 1. divisioonajoukkue (entinen Puhuttaret).

Ringside on LePyn ja PuHu Junioreiden yhteistyöjoukkue, joka on kahdella edellisellä kaudella (2015-2016 ja 2016-2017) osallistunut A-tyttöjen valtakunnalliseen sarjaan. Ringside-yhteistyöjoukkueen tavoitteena on ollut taata kaikille halukkaille tyttöjunioreille mahdollisuus harjoitella tavoitteellisesti sekä pelata valtakunnallisella sarjatasolla. Molemmilla seuroilla on lisäksi ollut omat A-tyttöjen harrastejoukkueensa. Yhteistyön tuloksena tyttöpelaajien määrä on kasvanut, kun yhä useammalle nuorelle on pystytty tarjoamaan omien tavoitteidensa mukaista toimintaa.

Seurat ovat tyytyväisiä yhteistyöhön, joten sopimusta päätettiin jatkaa kahdella vuodella. Tyttökoripalloilijoiden kehittymisen takaamiseksi yhteistyöhön lisätään naisten joukkue, joka pelaa kaudella 2017-2018 naisten valtakunnallisessa 1. divisioonassa. Yhteistyön myötä LePyllä ja PuHulla on yhteinen naisten joukkue, mikä mahdollistaa kaikille tyttöpelaajille ”putken” aikuisten tasolle. Ringside yhteistyön kautta pelaajille pystytään tarjoamaan kehittymiseen vaadittavia haasteita niin nuorten kuin aikuisten sarjatasoilla, mikä on tänä päivänä edellytys huippupelaajaksi kehittymiselle.

Ringsiden A-tyttöjen ja naisten joukkue aloittaa toimintansa toukokuussa. Kaikille avoimet harjoitukset järjestetään Vantaalla Martinlaakson koululla 16.5. klo 17.15-19.15 sekä Espoossa Leppävaaran Urheiluhallilla keskiviikkona 17.5. klo 17-19.

Tavoitteena on muodostaa Ringsideen kaksi harjoitusryhmää – toinen ryhmä A-ikäisille, jotka ovat kiinnostuneita tavoitteellisesti harjoittelusta ja pelaamisesta pääasiassa omassa ikäluokassaan sekä toinen ryhmä tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille A-ikäisille pelaajille, jotka ovat valmiita harjoittelemaan aikuispelaajien kanssa ja, jotka tavoittelevat pelaamista A-nuorten valtakunnallisella tasolla sekä naisten ylimmissä sarjoissa. Toiseen ryhmään haetaan lisäksi aikuispelaajia, jotka ovat kiinnostuneita pelaamaan naisten 1. divisioonassa ja sitoutuvat harjoittelemaan nuorten, urallaan eteenpäin pyrkivien pelaajien esimerkkinä ja tukena.

Kaikki siis rohkeasti mukaan!

 

Lisätietoja:

LePy: toiminnanjohtaja Marika Vilanen, marika.vilanen@lepy.fi, 044 567 0777.
PuHu Juniorit: toiminnanjohtaja Jorma Kuparinen, jorma.kuparinen@puhujuniorit.fi, 0400 432372.