Aikuisten harrasteturnaus, Rantapalloturnaus oli todellinen hitti

24.4.2017


LePyn järjestämä aikuisten harrasteturnaus, Rantapalloturnaus pelattiin sunnuntaina Leppävaaran Urheiluhallilla. Turnauksen kohderyhmänä oli aikuiset, jotka eivät osallistu sarjatoimintaan, tai vaikka osallistuisivatkin, niin pelaavat pilke silmäkulmassa.

Turnauksessa pelattiin kaksi sarjaa: naisten sarja ja sekasarja. Sekasarjassa miehet ja naiset pelasivat yhdessä. Naisten sarjaan joukkueita oli ilmoittautunut viisi. Kauimmaiset osallistujat tulivat Kaarinasta ja Lahdesta. Sekasarjassa joukkueita oli kolme.

Leppävaarassa oli huikea tunnelma. Aamun ottelut pelattiin poikittaisilla kentillä, mutta iltapäivällä joukkueet pääsivät kirmaamaan isolle kentälle. Otteluissa oli pelaajaesittelyt ja musiikki soi tauoilla. LePyn C-tyttöjen ylläpitämä ravitseva buffetti piti pelaajat ja fanit energisinä. Hallilla oli todellakin ison maailman tunnelmaa.

Aikuisten harrastetoiminta on kovassa nosteessa. Yhä useampi pelaajan vanhempi on aloittanut uuden harrastuksen. Myös monet nuorella iällä koripallouransa lopettaneet ovat palaamassa kentille. Mielenkiintoista on se, että naisten ryhmät täyttyvät nopeasti, mutta erityisesti ns. sekaryhmät kasvattavat koko ajan suosiotaan. Aikaisemmin koripalloa pelanneet tai muuten hieman kovemmalla sykkeellä pelaavat naiset viihtyvät hyvin sekaryhmissä miesten kanssa. Ja miehet taas ottavat aina kaikki naiset mielellään mukaan pelaamaan.

LePyn huippusuosittu aikuisten harrastetoiminta jatkuu taas syksyllä. Lisätietoja nettisivuillamme lähiaikoina.

 

Kuvat: Jussi Männynoksa