LePyn Unified-koripallotoiminta starttaa elokuussa

10.8.2017

LePyn Unified-joukkue kaudella 2016-2017
LePyn Unified-joukkue kaudella 2016-2017

LePy käynnisti Unified-koripallotoiminnan syksyllä 2016. Ensimmäinen kausi oli menestys, joten toiminta jatkuu taas kaudella 2017-2018. Mukaan haetaan lisää innokkaita urheilijoita ja partnereita.

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa. Kentällä yhdessä joukkueessa pelaa samaan aikaan kolme urheilijaa ja kaksi partneria. Partnerit eivät saa olla dominoivassa roolissa kenttätapahtumissa. Partnereiden tärkein tehtävä on rakentaa tilanteita ja toimia esimerkkinä. Unified-koripalloa pelataan tavallisen koripallon säännöillä. Peliaika otteluissa on 4x8 minuuttia. Unified-toiminnassa eri-ikäiset tytöt/naiset ja pojat/miehet harjoittelevat ja pelaavat samassa ryhmässä.

LePyn Unified-koris harjoittelee kerran viikossa tiistaisin klo 18.00-19.00 Lintumetsän koululla (Lintumetsäntie 10). Kauden ensimmäiset harjoitukset on tiistaina 22.8.2017.

Mukaan otetaan urheilijoita, partnereita, valmentajia ja taustahenkilöitä. Mikäli olet kiinnostunut, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet: sisäkengät, shortsit/verkkarit sekä t-paidan. Jos sinulla on pallo, niin ota se mukaan. Treeneissä on myös lainapalloja sekä halutessasi voit ostaa treeneissä pallon 10 eurolla itsellesi omaksi.

Jos et ole varma, onko koripallo oma lajisi, niin tule rohkeasti kokeilemaan. Kaikki voivat tulla kokeilemaan kaksi kertaa maksutta.

Lisätietoja: Sini Tiainen-Salonen (sini.tiainen15@gmail.com) tai Marika Vilanen (marika.vilanen@lepy.fi)

Ilmoittautumiset mielellään etukäteen osoitteessa: https://lepy.myclub.fi/flow/events/605168