Äänestä Tuija Höysniemeä vuoden vakuuttavimmaksi seuratoimijaksi

2.11.2017

Kuva: Oma Design
Kuva: Oma Design

Urheiluseuroissa vaikuttaa tuhansia kiitoksen ansaitsevia seuratoimijoita. Vakuuttavin seuratoimija on aktiivinen ja täysi-ikäinen urheiluseurassa toimiva henkilö, jolla on homma hallussa ja joka tietää, miten toimia tapaturman sattuessa.

Vuoden 2017 vakuuttavimmaksi seuratoimijaksi on ehdolla kuusi ehdokasta: Tampereen Pyrinnön suunnistuksen aktiivi Mikko Eskola, Hyvinkään Ringeten aktiivi Sini Forsblom, Kiekkoympyrät 80 jääkiekon aktiivi Markku Lappi, Jyväskylän Kenttäurheilijoiden yleisurheilun aktiivi Petteri Monni, Dream Team Cheerleaders DTC:n aktiivi Josefina Palvalin sekä Leppävaaran Pyrinnön ja koripallon edustaja Tuija Höysniemi.

Löytyykö vuoden 2017 seuratoimija koripalloseurasta ja LePystä? Onko vuoden vakuuttavin seuratoimija TUIJA HÖYSNIEMI? Meidän mielestä on! Jos olet samaa mieltä, niin äänestä nyt!

Kolme eniten ääniä kerännyttä ehdokasta saa seuralleen OPn 500-1200 euron stipendin ja kutsun Suomen Urheilugaalan Urheilun Legendat -iltaan. Osallistu itse samalla myös Suomen Urheilugaalan katsomolippujen arvontaan. Äänestysaikaon 1.-26.11. Vuoden vakuuttavin seuratoimija -äänestyksen tulokset julistetaan YK:n vapaaehtoistoiminnan päivänä 5.12.2017.

Äänestämään pääset osoitteessa: https://apps.myzef.com/resources/valo/ucone4/index.html

Huom! Äänestää voit niin monta kertaa kuin haluat.