LePyn vanhempi-lapsikoris käynnistyy - kokeile kerta maksutta

8.1.2018

LePyn vanhempi-lapsikoriksessa liikutaan yhdessä oman turvallisen vanhemman/huoltajan kanssa.
LePyn vanhempi-lapsikoriksessa liikutaan yhdessä oman turvallisen vanhemman/huoltajan kanssa.

LePyn huippusuosittu alle kouluikäisten toiminta jatkuu keväällä samoilla vuoroilla kun syksylläkin. Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on nyt auki.

LePy tarjoaa monipuolista liikuntaa alle kouluikäisille. Tule mukaan kokeilemaan olisiko koripallo teidän perheen harrastus.

LePyn vanhempi-lapsikoriksessa lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa koripallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja. Samalla lapset oppivat tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. Vanhempi-lapsikoripalloryhmät on tarkoitettu 2 - 6-vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen. Voit tulla mukaan yhden tai useamman lapsesi kanssa samanaikaisesti. Alle kaksivuotiaat voit myös ottaa mukaan tapahtumaan, jos se esimerkiksi lastenhoidollisesti on helpoin ratkaisu perheelle.

Voitte tulla tammikuussa kokeilemaan kerran maksutta. Ilmoittaudu haluamaasi ryhmään normaalisti. Saat sähköpostilaskun, jossa on kahden viikon maksuaika. Tulkaa kokeilemaan, onko koripallo teidän perheen yhteinen harrastus. Jos päätätte jatkaa, maksatte vain saamanne laskun eräpäivänä. Jos toteatte, että koris ei ollut teidän perheen juttu, laitatte vain sähköpostia osoitteeseen marika.vilanen#lepy.fi ja ilmoitatte lopettavanne, niin kaikki on osaltanne kunnossa. Muistattehan kuitenkin ilmoittautua, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Vanhempi-lapsikoriksen ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lasten-liikunta/vanhempi-lapsikoris/

Tervetuloa mukaan!