Pikkusudet-turnaus 28.4.2018 Leppävaarassa

9.3.2018


Loistavat olosuhteet, rehtiä voiton taistelua, hymyä, hikeä ja suuria tunteita, urheilujuhlan tuntua, tunnelma katossa, mieletön fiilis. Niistä on LePyn Pikkusudet-turnaus tehty!

LePyn perinteinen Supermikroturnaus on nyt Pikkusudet-turnaus. Turnaus järjestetään 28.4.2018 Leppävaaran urheiluhallilla. Turnaus on joukkueille yksipäiväinen. Kaikki ottelut pelataan Leppävaaran urheiluhallilla (Veräjäpellonkatu 6, Espoo). Kaikissa otteluissa on pelaajaesittelyt ja musiikkia tauoilla.

Turnauksessa ei pidetä tulospalvelua, eli joukkueita ei laiteta paremmuusjärjestykseen turnausjärjestäjän puolesta, vaan kaikki joukkueet palkitaan oman viimeisen ottelunsa jälkeen mitalein. Jokaisessa ottelussa palkitaan lisäksi tsempparit molemmista joukkueista.

Leppävaaran urheiluhallilla on loistava katsomo, joten toivotamme tervetulleiksi myös isot kannustusjoukot. Turnauksen ajan palvelee monipuolinen buffetti, jossa on myytävänä ravitsevia välipaloja.

Sarjat: Tytöt 2010, Pojat 2010, Tytöt 2011, Pojat 2011

Turnauksen peliaika on 2 x 12 min tehokasta peliaikaa. Turnaus pelataan 4 v 4 peleinä.

 

Hinta

Turnaus on osallistuville joukkueille maksuton. Ilmoittautuneille joukkueille luvataan 2-3 ottelua per joukkue riippuen osallistuvien joukkueiden kokonaismäärästä. Kaikille osallistujille jaetaan turnausmitalit sekä kaikissa otteluissa palkitaan tsempparit.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 8.4.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen:  marika.vilanen@lepy.fi. Mikäli joukkue peruuttaa osallistumisensa ilmoittautumisajan umpeuduttua, veloitetaan joukkueelta peruutusmaksu 100 euroa.