Ilmoittautuminen LePyn syksyn 2018 alle kouluikäisten ryhmiin on käynnissä

8.6.2018


LePyn huippusuosittujen alle kouluikäisten ryhmien syksyn 2018 ilmoittautuminen on avattu. Mikäli haluat lapsesi mukaan laadukkaaseen toimintaan, kannattaa toimia nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

 

 

Kaudella 2018-2019 LePy tarjoaa 

 

Liikuntaleikkikoulu

 

Liikuntaleikkikoulu eli liikkari on Nuoren Suomen kehittämä, 1 - 6-vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntaohjelma. Liikuntaleikkikoulun sisältö on rakennettu lasten liikunnallisen kehityksen vaiheet huomioiden. Liikuntaleikkikoulun avulla ohjattu liikunta on tavoitteellista, monipuolista ja hauskaa!  

LePyn Liikkarit on jaettu kolmeen ikäryhmään:

  • 1 - 3-vuotiaat (liikutaan yhdessä oman vanhemman kanssa)
  • 3 - 4-vuotiaat
  • 5 - 6-vuotiaat

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lasten-liikunta/liikkarit/

 

Vanhempi-lapsikoris

 

LePyn vanhempi-lapsikoriksessa lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa koripallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja. Samalla lapset oppivat tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. 

Vanhempi-lapsikoripalloryhmät on tarkoitettu 2 - 6-vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen. Voit tulla mukaan yhden tai useamman lapsesi kanssa samanaikaisesti. Alle kaksivuotiaat voit myös ottaa mukaan tapahtumaan, jos se esimerkiksi lastenhoidollisesti on helpoin ratkaisu perheelle.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lasten-liikunta/vanhempi-lapsikoris/

 

Koriskoulu 

 

LePy järjestää maksuttoman koriskoulun 13.-15.8. Lintumetsän koululla (Lintumetsäntie 10). Mukaan ovat tervetulleita kaikki koriksesta kiinnostuneet aloittavat tytöt ja pojat sekä aikuiset naiset ja miehet. Koriskouluun voi osallistua yhtenä päivänä tai vaikka kaikkina kolmena päivänä.

Maanantai 13.8.2018 / Tiistai 14.8.2018 / Keskiviikko 15.8.2018 Lintumetsän koulu

klo 17 - 18 Ryhmä 5 - 8 -vuotiaat tytöt ja pojat (synt. 2010 - 2013)

klo 18 - 19 Ryhmä 9 - 12 -vuotiaat tytöt ja pojat (synt. 2005 - 2009)

klo 19 - 20 Aikuiset naiset ja miehet

Koriskoulun aikana tytöt ja pojat harjoittelevat yhdessä. Koriskoulun jälkeen kaikki halukkaat ovat tervetulleita LePyn ikäluokkajoukkueisiin, jotka jatkavat toimintaa 20.8. alkaen omilla harjoitusvuoroillaan. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/tule_pelaamaan/koriskoulu/