Tervetuloa LePyn kevätjuhlaan!

15.5.2018

Kevään hitti LePy-lippis
Kevään hitti LePy-lippis

LePyn perinteinen kevätjuhla järjestetään torstaina 17.5. klo 18-20 Leppävaaran liikuntahallilla. Ohjelmassa on joukkueiden välisiä kisailuita, palkitsemisia, B-poikien järjestämä buffa ja tietenkin LePy Shop. Mukaan ovat tervetulleita kaikki LePyläiset sekä kaikkien ystävät ja perheet.

Koriskamat kiertoon!


Kevätjuhlan yhteydessä järjestetään koripallovarusteiden kirppis. Pöytää valvoo ja rahastuksen hoitaa Anssi Lauha. Pöytään saa tuoda vain hyväkuntoisia urheiluvarusteita, kuten palloja, koripallokenkiä, pieneksi jääneitä LePy-tuotteita, lenkkareita, jne. Jokaiseen tuotteeseen laitetaan maalarinteipillä myyjän koko nimi, tuotteen hinta sekä tuotteen koko. Hinnat saa laittaa vain 5 euron välein. Ideana on saada hyväkuntoiset korisvarusteet edullisesti kiertoon. Pöytä aukeaa 15 min ennen juhlan alkua eli klo 17.45, jolloin myös tuotteet voi tuoda myytäväksi. Rahat tai myymättömät tuotteet voi tulla noutamaan milloin vain juhlan aikana, mutta viimeistään klo 19.30. Noutamattomat rahat tilitetään seuran tilille junioritoiminnan hyväksi. Noutamattomat tuotteet toimitetaan kierrätykseen. 

Kevätjuhlassa on myös ainukertainen mahdollisuus ostaa kevään kuumin hitti LePy-lippis. Tuotteita on rajoitettu määrä, joten tule ja osta omasi!

Tervetuloa päättämään kausi yhdessä huippuseurassa!