Ilmoittautuminen LePyn aikuisten harrastekoriksen kevään ryhmiin on avattu

15.11.2018

LePy järjestää aikuisten harrastekorista keväällä neljänä iltana. Osallistujilta saadun palautteen mukaan toiminta jatkuu, kuten tähänkin asti. Maanantaisin on naisten ryhmä, keskiviikkoisin, torstaisin ja sunnuntaisin on sekaryhmät eli naiset ja miehet harjoittelevat yhdessä.

LePyn aikuisten harrastekoriksessa harjoitellaan perustaitoja ja tietenkin pelataan. Ohjauksesta vastaa LePyn ammattivalmentajat. Mukaan ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin jo hieman pelanneet naiset ja miehet.

Osallistuja voi ostaa itselleen paikan kerran viikossa (150 e), kaksi kertaa viikossa (300 e) tai kolme kertaa viikossa (450 e). Maksu määräytyy siis täysin oman harjoitusinnokkuuden mukaan.

Uutena asiana kaudelle 2018-2019 on tullut harjoitusten korvaamismahdollisuus. Mikäli oma treenikerta jää välistä töiden tai vaikka sairauden takia, niin samalla viikolla voi korvata vuoronsa toisessa ryhmässä. Korvaavia vuoroja ei voi kuitenkaan siirtää toiselle viikolle. 

Kauden uutuutena on myös mahdollisuus maksaa kausimaksu Smartum Saldolla Smartumin verkkopalvelussa, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Edenredin mobiilimaksulla ja virikeseteleillä, tai ePassilla. Toki sähköpostilaskutus toimii myös entiseen tapaan.

Nyt kaikki mukaan treenaamaan. Harrastekoriksen kevätkausi on myös oiva joululahja itselle tai puolisolle tai vaikka parhaalle kaverille! Mikä sen mukavampaa, kuin liikkua hyvässä seurassa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset LePyn aikuisten harrastekorikseen: https://www.leppavaaranpyrinto.fi/aikuisten-harrastekoris/

Tervetuloa liikkumaan!