LePy tarjoaa kesäsetelityöpaikan noin kymmenelle nuorelle

24.1.2019

Hyvät leiriohjaajat pitävät jokaisesta lapsesta huolta.
Hyvät leiriohjaajat pitävät jokaisesta lapsesta huolta.
Leiriohjaajien mielikuvituksella ei ole rajoja, kun keksitään yhteistä kivaa.
Leiriohjaajien mielikuvituksella ei ole rajoja, kun keksitään yhteistä kivaa.

LePy hakee reippaita ja luotettavia nuoria kesäleirille ryhmänohjaajiksi. Ryhmänohjaajalta vaaditaan täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta sekä esimerkillistä käytöstä. Ryhmänohjaajana toimiminen on loistava mahdollisuus kartuttaa työkokemusta sekä testata omia ohjaajakykyjään

LePy järjestää huippusuositun kesäleirin (School’s Out Camp) 3.-7.6.2019 Leppävaaran liikuntahallilla. Leiri on koripalloleiri, mutta ohjelmassa on myös kesäpelejä sekä muuta mukavaa kesäohjelmaa. Ohjelmaa on arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-16. Leiri on tarkoitettu vuonna 2005 ja myöhemmin syntyneille tytöille ja pojille.

Leirin lajisisällöistä vastaavat LePyn omat valmentajat. Muusta ohjelmasta sekä ryhmän johtamisesta vastaavat ryhmäohjaajat. Ohjaajan tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • vastuuryhmän ohjaaminen koripalloharjoitusten ulkopuolella
  • koripalloharjoituksissa apuvalmentajana toimiminen
  • toimiminen lasten isosiskoina ja isoveljinä turvallisuutta ja luottamusta luoden

LePyllä on mahdollisuus tarjota noin kymmenelle nuorelle paikka ns. kesäsetelityöntekijänä. Lopulliseen määrään vaikuttaa leiriläisten osallistujamäärä. Kesäsetelipaikka on tarkoitettu espoolaisille vuosina 2000-2004 –syntyneille nuorille. Työtä on luvassa kymmeneksi päiväksi, joista viisi päivää suoritetaan leirillä 3.-7.6. Muut viisi päivää sovitaan erikseen. Muut työpäivät muodostuvat ohjaustehtävistä LePyn juniorijoukkueissa, Koriskoulussa tai muissa LePyn tapahtumapäivissä. Nettopalkka on 350 euroa kymmeneltä työpäivältä.

Vapaamuotoiset, hakijan itse tekemät hakemukset 14.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: toimisto#lepy.fi. Kokemus ohjaustehtävistä tai osallistuminen LePyn järjestämiin ohjaajakoulutuksiin katsotaan eduksi.

Hakemuksen lisäksi jokaisen hakijan on osallistuttava näyttökokeeseen. Tarjoamamme työ on pääasiassa lasten ohjaamista ja ryhmän vetämistä. Näyttökokeen avulla näemme, miten hakija suhtautuu lapsiin ja pärjää ohjaajana. Näyttökokeessa tarkkaillaan hakijan oma-aloitteisuutta, reippautta ja lasten kanssa toimimista.

Näyttökokeen voi suorittaa osallistumalla Tuija Höysniemen vetämiin 2012-2013 ryhmiin apuohjaajana, eli tekemällä samoja tehtäviä kuin kesäleirilläkin tulee vastaan. Näyttö kestää kaksi tuntia ja sen voi suorittaa itselleen sopivana päivänä seuraavista: maanantai 4.2., lauantai 9.2., maanantai 11.2., maanantai 25.2. sekä lauantai 2.3. Maanantaisin näyttökoe on Jupperin koululla klo 17-19 ja lauantaisin paikkana toimii Lintulaakson koulu klo 11-13.

Ilmoittaudu etukäteen itse näyttöön seuraavasti. Ilmoittaudu ensin täältä itsellesi sopivaan ajankohtaan: https://doodle.com/poll/6x26xd6ezvzr7znu. Mikäli ajankohta on jo täynnä, on valittava toinen ajankohta. Kun olet valinnut itsellesi vapaan päivän, laita saapumisestasi tieto vielä sähköpostilla Tuijalle (tuija.hoysniemi#live.com) ja Tuomolle (toimisto#lepy.fi).

Tulevassa työssä on selvittävä ilman parasta kaveria, joten myös näyttöön kannattaa mennä reippaasti ilman kaveria. Mene näyttöön ajoissa paikalle urheiluvarustus päällä ja ole aktiivisesti mukana. Tuija antaa ohjeet siitä, mitä sinun pitää tehdä. Kun olet hoitanut ohjaustunnin, niin laita Tuomolle sähköpostia. Ohjaustunnin avulla saamme useamman ihmisen mielipiteet hakijoista. Parhaat tyypit valitaan saman tien.

Vinkkinä kaikille hakijoille hakemuksen kirjoittamiseen. Kun olet itse aktiivinen, mahdollisuutesi kasvavat. Jos laitat vanhemman tai kaverin asialle, et anna itsestäsi aktiivista kuvaa. Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat edellytyksiä leiriohjaajaksi valitsemiselle.

Lisätietoja kesäsetelistä: http://www.espoo.fi/kesaseteli

Lisätietoja leiristä: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lepyn-leirit/

 

Hakemukset: toimisto#lepy.fi

Lisätietoja: Tuomolta toimisto#lepy.fi tai Marikalta marika.vilanen#lepy.fi