LePy hakee joukkoonsa lisää valmentajia

8.2.2019


Leppävaaran Pyrintö eli LePy on hurjassa kasvuvauhdissa oleva espoolainen seura. Viimeisen viiden vuoden aikana seura on kolminkertaistanut jäsenmääränsä ja noussut lisenssipelaajilla mitattuna Suomen neljänneksi suurimmaksi koripalloseuraksi. Määrän lisäksi myös laatuun on satsattu. LePyssä työskentelee tällä hetkellä viisi päätoimista valmentajaa, yksi puolipäiväinen valmentaja, päätoiminen toiminnanjohtaja sekä lukuisa määrä oman toimensa ohessa ohjaavia valmentajia. Kasvu jatkuu, joten etsimme joukkoomme lisää osaajia.

Etsimme osaajia sekä kilpa- että harrastetoimintaan. LePyn ja PuHun yhteistyöjoukkue Ringside pelaa naisten 1. divisioonassa sekä kolmessa nuorten valtakunnallisessa sarjassa. LePyn ja EBT:n yhteistyöjoukkue Westside pelaa kahdessa nuorten valtakunnallisessa sarjassa. Näihin kilpajoukkueisiin rakennetaan tulevan kauden valmennustiimejä parhaillaan.

LePyssä on lähes 600 alle 15-vuotiasta lasta ja nuorta. Myös tälle joukolle tarvitsemme osaajia. Kaikissa nuorten ikäluokissa LePyllä on sekä kilpa- että harrastetavoitteisia pelaajia. Alle kouluikäisten toiminnassa on mukana 200 lasta. Haluamme hoitaa laadukkaasti jokaisen lapsen ja nuoren koripallovalmennuksen, joten etsimme osaajia eri-ikäisten sekä erilaisin tavoittein harjoittelevien pelaajien ohjaamiseen ja valmennukseen.

Mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta ammattina tai olet esimerkiksi muuttamassa pääkaupunkiseudulle ja etsit osa-aikaista valmentajan paikkaa, niin meillä on sinulle töitä. Mikäli teet päätyöksesi jotain ihan muuta, mutta haluaisit olla mukana lasten ja/tai nuorten valmennuksessa, vaikka vain muutaman kerran viikossa, niin etsimme myös sinua. Me etsimme henkilöitä, jotka haluavat olla mukana oranssissa perheessä kasvattamassa lapsia ja nuoria kohti omaa huippuaan, oli lapsen tavoitteet sitten koripallon ammattilaisena tai harrastajana. Me etsimme innostuneita ja yhteistyökykyisiä valmentajia, jotka haluavat kehittää itsensä lisäksi pelaajia, joukkueita sekä seuraa. 

Miksi LePyyn!

Pääset mukaan kehittämään seuraa, jonka mahdollisuudet ovat rajattomat. Me tarjoamme sinulle ympäristön kehittyä valmentajana sekä toteuttaa itseäsi. Saat vastuuta haluamasi määrän, ja ympärillesi työyhteisön, joka on valmis kehittymään kanssasi. Meillä tuetaan koulutusta ja palkka maksetaan aina ajallaan. Loistotyypeille olemme valmiita tarjoamaan useampivuotisen sopimuksen ja kilpailukykyisen palkan. 

Haemme joukkoomme valmentajia, jotka 

 • eivät pelästy isoja ryhmäkokoja
 • haluavat kehittää jokaista innokasta lasta/nuorta, joka saapuu saliin
 • haluavat toimia osana LePyn valmennustiimiä
 • ovat kiinnostuneita olemaan osana lasten ja nuorten kasvua kohti omaa potentiaaliaan

Me tarjoamme sinulle

 • työpaikan, jossa pääset osaksi oranssia perhettä
 • päätoimisen tai sivutoimisen työpaikan oman elämäntilanteesi mukaan
 • näytönpaikan viedä seuraa eteenpäin yhdessä motivoituneen hallituksen ja toiminnanjohtajan kanssa
 • mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua valmentajana yhdessä sovittavassa laajuudessa

Toivomme sinulta

 • kokemusta lasten ja/tai nuorten kanssa toimimisesta
 • innostunutta asennetta
 • yhteistyökykyä
 • joustavuutta, sillä työajat ovat iltaisin ja viikonloppuisin
 • kaikki liikunnallinen koulutus katsotaan eduksi

 

Työn on tarkoitus alkaa viimeistään elokuun alusta 1.8., mutta sopivan hakijan löydyttyä työt voi aloittaa jo keväällä 2019. 

 

Lisätietoja ja hakemukset sähköpostilla 15.3.2019 mennessä: LePyn toiminnanjohtaja Marika Vilanen, 044 567 0777, marika.vilanen@lepy.fi