Niko Kirjonen ja Nigel Moore valittu HKVT-koulutukseen

26.3.2019

Niko Kirjonen
Niko Kirjonen
Nigel Moore
Nigel Moore

LePyn päätoimiset valmentajat Niko Kirjonen ja Nigel Moore ovat valittu mukaan ylimpään Suomen Koripalloliiton järjestämään valmennuskoulutukseen, eli suorittamaan Huippukoripallovalmentajatutkintoa.

Koripalloliitto julkaisi tänään HKVT 2019 -koulutukseen valitut valmentajat. Kaikkiaan hakijoita tänä keväänä oli 36, joista soveltuvuuskokeiden perusteella mukaan valittiin 18 valmentajaa. Tässä kovassa joukossa on mukana kaksi LePyssä päätoimisena valmentajana työskentelevää, eli Niko Kirjonen ja Nigel Moore. Huippukoripallovalmentajatutkinto (HKVT) on ylin Koripalloliiton tarjoama valmentajakoulutus ja tutkinnon suoritettuaan valmentaja on oikeutettu toimimaan päävalmentajana millä tahansa sarjatasolla Suomessa sekä apuvalmentajana nuorten maajoukkueissa.

Niko on tällä kaudella toiminut seuran B-. C- sekä minityttöjen päävalmentajana. Nigel puolestaan on toiminut C-poikien päävalmentajana sekä Ringside- ja Westside-yhteistyöjoukkueiden valmennustiimeissä.

LePy tukee mielellään valmentajiensa kouluttautumista. Olemme äärimmäisen ylpeitä siitä, että meillä on mukana näin omistautuneita valmentajia, jotka haluavat kehittää itseään aina vain paremmiksi työssään. HKVT-koulutus kestää vuoden ja sisältää kolmenkymmenen opintopisteen verran opiskelua, eli kyse on todella tiiviistä rupeamasta. Ihailtavaa, että Niko ja Nigel ovat valmiita ottamaan tämän seuraavan askeleen kehityksessään!

Oranssi perhe toivottaa paljon onnea valinnasta molemmille!

 

Linkki basket.fi uutiseen: https://www.basket.fi/basket/uutiset/hkvt-2019-koulutukseen-valittiin-18-valmentajaa/