Matti Salo LePyn puheenjohtajaksi

9.5.2019


Leppävaaran Pyrintö ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 8.5.2019 Leppävaaran liikuntahallilla. Kokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi yksimielisesti Matti Salon Kaarlo Höysniemen jättäessä puheenjohtajan tehtävät. Kaarlo Höysniemi jatkaa edelleen seuran hallituksessa.

Matti Salo (42 v) on toiminut LePyn hallituksen varapuheenjohtajana viimeiset kaksi vuotta. Kotona Matilla on vaimo sekä kaksi poikaa, jotka molemmat pelaavat LePyssä. Työelämässä Matti Salo on vastuussa Nordean Premium Banking -palveluista Helsingissä. Siviilissä hän on ollut mukana Pojat 2009 ikäluokan taustajoukoissa jo vuosien ajan. Aktiiviliikkujana Matti odottaa innolla seuraavaa laskettelureissua tai työmatkaa pyöräillen.

Uuden vastuualueen Matti Salo ottaa vastaan innostuneena. ”Seura on kasvanut viimeisten vuosien aikana merkittävästi. Päätoimisia työntekijöitä LePyssä on jo seitsemän. Yhteistyö PuHun kanssa RIngsiden osalta ja EBT:n kanssa Westsiden osalta ovat myös laajentaneet seuran toimintoja aikuisten kilpatoimintaan. Seurassa on mahtava tekemisen meininki ja selvä suunta mihin ollaan menossa. On hienoa päästä rakentamaan seuraa entistä suuremmaksi ja paremmaksi loistavien seuraihmisten kanssa.”

Kevätkokouksessa valittiin lisäksi seuralle hallitus sekä vahvistettiin seuran talousarvio ja toimintasuunnitelma. Kokous päätti seuran jäsenmaksun sekä kannatusjäsenmaksun suuruudeksi 50 euroa.

Yhdistyksen kevätkokous valitsee seuralle puheenjohtajan sekä 4-8 hallituksen jäsentä aina kahdeksi toimintavuodeksi kerrallaan. Hallituksessa jatkavat vuosi sitten valitut Lauri Mäki ja Tero Mäkelä. Uudelle kaksivuotiskaudelle valittiin Kaarlo Höysniemi, Anne Leino, Karl-Erik Lundsten ja Tarja Räty. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Lauri Intke.

Oranssi perhe toivottaa Matti Salon ja sekä uuden hallituksen tervetulleeksi ohjaamoon!