Ajankohtaista

LePyn kevätkausi on saanut hyvän startin tammikuussa ja nyt olemme käynnistäneet kevätkampanjan. Tule mukaan ja loppukauden pelaat hintaan 100€! Tätä ei kannata ohittaa. Kaikkiin ryhmiin mahtuu vielä mukaan ja nyt pääset kokeilemaan korista vieläpä kaverin kanssa!
LePy hakee reippaita ja luotettavia nuoria kesäleirille ryhmänohjaajiksi. Ryhmänohjaajalta vaaditaan täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta sekä esimerkillistä käytöstä. Ryhmänohjaajana toimiminen on loistava mahdollisuus kartuttaa työkokemusta sekä testata omia ohjaajakykyjään.
LePyn supersuosittu School’s Out -leiri on taas täällä! Leiri järjestetään Leppävaaran liikuntahallilla 1.-5.6.2020.
LePyn perinteinen joulujuhla järjestetään torstaina 12.12. klo 18-19.30 Leppävaaran liikuntahallilla. Kutsumme kaikki seuran jäsenet perheineen mukaan juhlimaan!
LePy järjestää maksuttoman koriskoulun tammikuussa 2020 kaikille koriksesta kiinnostuneille.
LePyn vanhempi-lapsikoriksessa lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa koripallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja. Samalla lapset oppivat tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa.
LePyn huippusuositut aikuisten harrasteryhmät jatkavat keväällä viidessä ryhmässä. Ilmoittautuminen on käynnistynyt!
LePyn kevätkokous valitsi seuralle uuden puheenjohtajan ja hän aloitti tehtävässään 1.8.2019. Alla puheenjohtaja Matti Salon terveiset seuralle.
RSS ATOM