Alle kouluikäiset

 

LePy tarjoaa monipuolista liikuntaa kaiken ikäisille. Alle kouluikäisille LePy tarjoaa vanhempi-lapsikorista, missä vanhemmat tekevät koripallonomaisempia harjoitteita yhdessä lapsen kanssa.

Ohjattua koripallotoimintaa järjestetään 5-vuotiaasta lähtien. Kaudella 2019-2020 nuorin ikäluokkame on vuosina 2013-2014 -syntyneet. Ikäluokkajoukkueiden toiminnassa lapset toimivat ryhmänä. Ensimmäisenä vuonna pääasiassa harjoitellaan. Peleihin totutellaan Pikkusudet-tapahtumissa. Ikäkausijoukkueista saat lisätietoa Joukkueet-sivuilta.

Koripallon voi aloittaa missä iässä tahansa. Lapsen kehityksestä riippuen ja perheen aikatulut huomioiden, kukin voi valita itselleen sopivan tavan aloittaa. Erona on lähinnä, että vanhempi-lapsikoriksessa liikutaan yhdessä oman vanhemman kanssa ja ryhmässä voi olla eri-ikäisiä lapsia. Ikäluokkajoukkueissa taas liikutaan pääasiassa oman ikäisten kanssa valmentajan johdolla. Vanhempi-lapsikoriksessa liikutaan monipuolisesti ja koripallo on osassa leikeistä mukana. Ikäluokkajoukkueissa koripallo on lähes kaikessa toiminnassa mukana.

Rohkeasti mukaan kokeilemaan vaikka aluksi molempia ryhmiä!