Uuden pelaajan infopaketti


Tervetuloa LePyyn!

Tässä sinulle perustiedot LePystä. Tarkemmat tiedot ovat alla olevassa dokumentissa.Joukkue

Pääosa LePyn toiminnasta tapahtuu ikäluokkajoukkueissa. Joukkueilla on valmentaja(t) sekä joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät LePyn Joukkueet-osiosta sekä Yhteystiedot-sivulta.

Harjoittelu

Joukkueen pääsivulla on joukkueen yhteystiedot, harjoitusvuorot sekä tapahtumakalenteri. 

Harjoitusvarustus

Harjoituksissa jokaisella on oltava sisäliikuntavarusteet: sisäpelikengät, shortsit/verkkarit ja t-paita sekä oma juomapullo. Oma pallo kannattaa myös olla mukana.

Pelaaminen

Joukkueet osallistuvat Suomen Koripalloliiton sarjatoimintaan. Jos joukkueen pelaajamäärä on suuri, sarjassa voidaan pelata useampana joukkueena. Tavoite on saada kaikille pelaajille riittävä määrä oikeantasoisia otteluita kehityksen takaamiseksi. Koripallon kilpailukausi kestää lokakuusta huhtikuuhun. Tällöin otteluita on noin kerran viikossa.

Sarjaotteluiden lisäksi joukkue voi osallistua myös turnauksiin ja leireille. Näistä sovitaan yhdessä joukkueen vanhempainilloissa kauden alussa.

Kausimaksut

Jokainen pelaaja on velvollinen maksamaan seuralle vuosittaisen kausimaksun, jonka suuruuden päättää LePyn hallitus. Kausimaksuilla seura rahoittaa suurimmat menoeränsä, kuten salivuorot, valmennuksen ja yhteiset hallinnolliset kulut. Kausimaksulaskut lähetetään sähköpostitse LePyn toimistosta. Kausimaksun maksaminen oikeuttaa osallistumiseen LePyn toimintaan.

LePyn kausimaksu ei kata seuraavia maksuja, jotka pelaajat maksavat itse: koripallolisenssi, joka oikeuttaa pelaamaan Suomen Koripalloliiton sarjoissa sekä vakuutus, mahdolliset turnauskulut, jotka joukkue perii jäseniltään, harjoitus- ja pelivälineet (pallot, kengät, shortsit jne.), matkakulut sekä mahdolliset maajoukkuemaksut.

Peliasut

LePy hankkii joukkueille peliasut, jotka sisältävät pelipaidan ja pelishortsit. Pelaajan on maksettava LePylle 50 euron peliasupantti, jonka hän saa takaisin lopettaessaan seurassa ja palauttaessaan hyväkuntoisen peliasun toimistolle. Pelaajan on korvattava kadonnut tai rikkoutunut asu. Peliasua saa käyttää vain LePyn otteluissa - ei koulussa, harjoituksissa tai muutoin vapaa-aikana. Kaikki peliasuasiat hoidetaan toimiston kautta (toimisto#lepy.fi).

Pelaajalisenssi ja vakuutukset

Pelaajan on maksettava Suomen Koripalloliiton pelaajalisenssi ennen ensimmäistä sarjaottelua. Lisenssi sisältää pelioikeuden. Lisenssikausi on 1.7. - 30.6. Lisenssi ostetaan koripalloliiton kotisivujen kautta (www.basket.fi).

Lisenssin ostamisen yhteydessä on mahdollista ostaa pelaajalle urheiluvakuutus. Jokaisella pelaajalla on oltava voimassaoleva urheiluvakuutus. Pelaaja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan.

MyClub

LePyn ja joukkueen tiedottaminen tapahtuu MyClub-ohjelman kautta (https://lepy.myclub.fi/). Kun pelaaja liittyy seuraan, joukkueenjohtaja lisää hänet MyClubiin ja lähettää hänelle kirjautumisohjeet. MyClubissa ylläpidetään LePyn jäsenrekisteriä, joten on tärkeää, että jokainen pitää omat tietonsa ajan tasalla.

Lisätiedot

Jos sinulla on kysymyksiä, ole ensisijaisesti yhteydessä joukkueenjohtajaasi tai valmentajaasi. Voit ottaa yhteyttä myös seuran toimihenkilöihin.

Tervetuloa LePyyn!


Tero Mäkelä
LePyn seurapäällikkö
toimisto#lepy.fi

Marika Vilanen
LePyn toiminnanjohtaja
marika.vilanen#lepy.fi

Huoneentaulut

LePyn yhteiset huoneentaulut pelaajille, valmentajille ja vanhemmille löydät tästä linkistä