Kausi 1977 - 1978

LePyn puheenjohtajana toimi kaudella 1977 - 1978 Yrjö Saarikoski. Muut johtokunnan jäsenet olivat Kauno Pollari, Helena Seitsamo, Keijo Takamäki, Maija-Liisa Lausamo, Kalle Lundsten ja Hannu Himanen.

Miesten edustusjoukkueelle oli saatu kanadalainen valmentaja, Bill Warren, jonka lisäksi Teppo Salmikivi valmensi joukkuetta.

Poikia valmensi 5 valmentajaa, edellä mainittujen lisäksi Jaakko Linkola, Kalle Lundsten ja Christian Öhman.

Edustusjoukkueen lisäksi aluesarjassa pelasivat Leppävaarit ja B-poikien LEPY-80.

LePy tarjosi edelleen jäsenilleen koripallon lisäksi myös naisvoimistelua ja kuntourheilua. LePyn toiminta veikkausasiamiehenä jatkui. Veikkaus- ja lottokuponkeja otettiin vastaan keskiviikkoisin Leppävaaran uimahallin baarissa.

Tyttökoripalloilu oli LePyssä päässyt hyvään vauhtiin, ja tyttöjä valmensivat Maija-Liisa Lausamo, Pia Uotila, Beatrice ja Bill Warren ja Kalle Lundsten.

A-tytöissä pelasivat ainakin Tiina Koskinen, Päivi Sotisaari, Päivi Laaksonen, Ulla Suutarinen, Marja Seitsamo, Erja Pitkänen, Marianne Svenskberg ja Anne Kattilakoski.

Mini- ja mikrotytöt treenasivat ahkerasti, ja joukkueitakin oli kaksi kappaletta. Kesällä tytöille pidettiin leiri maaseudulla Mikkelin lähellä.

Klikkaamalla alla olevia kuvia saat kuvatekstit näkyviin ja kuvat suuremmiksi.