LePy 1982 - 1991

LePyn hyvä draivi jatkui 1980-luvulla. Puheenjohtajina toimivat Kauno Pollari, Jouko Järvinen ja Martti Lepistö.

Vanhemmista oli perustettu tukiryhmä, joka toimi aktiivisesti ja organisoi erilaisia varojenhankkimistempauksia, esimerkiksi joululyhteiden valmistuksen ja myynnin. Myös LePyn joulupakkaamo alkoi toimia Leppävaaran Maxissa 1980-luvulla. Veikkausasiamiestoiminta jatkui syksyyn 1988 saakka, ja lehtiasiamiestoimintakin jatkui lähes koko 1980-luvun.

Leppävaaran liikuntahallia puuhattiin pitkään, ja lopulta se valmistuikin syksyllä 1991, juuri sopivasti LePyn täyttäessä 60 vuotta.

Pelikentillä tuli menestystä. Miesten edustusjoukkue nousi vuosikymmenen alussa takaisin Suomensarjaan ja tavoitteli edelleen nousua uuteen II divisioonaan, minne noustiinkin syksyllä 1986. Joukkue putosi keväällä 1991 takaisin Suomensarjaan.

Naisten edustusjoukkue pelasi aluksi Suomensarjaa. Nousu ykkösdivisioonaan onnistui kauden 1990 - 1991 päätteeksi.

Keväällä 1987 Katri Tiilikan valmentamat C-tytöt ylsivät pronssille sekä piirisarjassa että SM-sarjassa.

LePystä pääsi useita nuoria pelaajia maajoukkuevalmennukseen ja muutamia maajoukkueeseenkin. Esimerkkeinä mainittakoon Vesa "Buddy" Linnamo, Olli-Pekka Laitila, Martti Kuisma ja Kaisa Kepsu.

Helojen ja Ballsien joukkueet perustettiin.

Useita ulkomaalaisia valmentajia vieraili LePyssä: Roger ja Steve Wiley, Scott Mills, Wim Weber ja Jack Barry.

Kauden parhaat pelaajat palkittiin keväisin, ja kaudella 1986 - 1987 uusi puheenjohtaja Jouko Järvinen aloitti uuden käytännön, Vuoden Valmentajan palkitsemisen.

Klikkaamalla alla olevia kuvia saat kuvatekstit näkyviin ja kuvat suuremmiksi.