Kausi 2001 - 2002

Vuonna 2001 LePy täytti 70 vuotta. Puheenjohtajana toimi edelleen Ilona Viira, ja muut johtokunnan jäsenet olivat Kalle Lundsten, Anssi Lauha, Patrick Odenwall, Tomas Konkari ja Jouko Tuominen.

Kausijulkaisun painos oli 4000 kpl, ja sen toimitti Anssi Lauha. Kannessa oli kuva D-tytöistä 89, jotka olivat voittaneet valtakunnallisen Nuori Suomi -turnauksen.

Pääkirjoituksessa Ilona Viira mainitsee  89-tyttöjen Nuori Suomi -voiton, B-tyttöjen osallistumisen SM-sarjaan sekä Pojat 89:n ja Tytöt 88:n pelaamisen I divisioonassa sekä Kalle Lundstenin kirjoittaman uuden valmennuskäsikirjan. Toiveena Ilonalla olivat lisää valmentajia, lisää salivuoroja ja lisää sponsoreita ja tukijoita.

Miesten joukkue pelasi II divisioonaa Mikko Ritalan valmennuksessa. Balls pelasi IV ja FUT V divisioonaa.

Naisten joukkue pelasi kolmosdivaria ja Helat nelosta.Tomas Konkari jatkoi naisten valmentajana. Kolmas naisten joukkue, LeSe perustettiin vuonna 2001.

Vuonna 1984 - 88 syntyneet A-tytöt pelasivat SM-sarjaa.

Juniorijoukkueita valmensivat Tomas Konkari, Ville Cantell, Reetta Rantanen, Anne Nirkko, Essi Mattila, Janina Satta, Salla Niemi, Jack Barry,  Juha Ruuskanen, Kalle Lundsten, Kalle Saikkonen, Tero Lehto, Ari Ranki, TUuli Vepsäläinen, Anne Ylinen ja Piia Vainio. Jack Barry myös veti liikuntaleikkikouluryhmiä.

Kauden palkitut

 E-junioritAnu Karppinen, Joonas Sarasti ja Markus Rissanen
 D-junioritLaura Seppälä ja Liisa Sarnes
 C-junioritJonna Utriainen, Aino Wirtanen, Arttu Widell ja Juri Nordling
 B-junioritAnnika Heikkinen ja Harri Kannelsalo
 A-junioritSini Tiainen ja Roope Rankala
Vuoden valmentajaJari Timonen