Kausi 2003 - 2004

LePyn puheenjohtajana jatkoi Jouko Tuominen. Johtokunnassa jatkoivat edelleen  lIona Viira,  Pekka Front, Tomas Konkari, Kalle Lundsten, Ari Sihvonen ja Martti Tiainen. Jäsenrekisteristä vastasi VIrva Nurmela.

Kausijulkaisun mukaan LePyssä oli 270 jäsentä ja 17 valmentajaa. Palkattua henkilökuntaa ei ollut. Harjoitusryhmiä oli 19 ja liikkariryhmiä 2. Jäsenmaksu oli 120 - 170 EUR/vuosi.

Toimintasuunnitelman 2003 - 2004 painopistealueet olivat

  • valmennustoiminnan kehittäminen
  • seuratoiminnan kehittäminen ja organisointi
  • LePyn vahvistaminen kasvattaja - ja harrastajaseurana

LePyn miesten joukkue pelasi edelleen II divisioonaa. Valmentajana jatkoi Mikko Ritala. Miesten joukkueessa pelasivat Tomas Konkari, Miikka Hyytiäinen, Kalle Ristola, Janne Saarme, Juha Sarlund, Peetu Öunap, Jussi Somervuo, Markus Terämaa, Eero Kajala, Kasper Kepsu, Ossi Reunanen, Olli Hirmasto, Pasi Luomala, Erno Aalto ja Mikko Ritala.

FUT pelasi vitosta (kausijulkaisussa on vastaus siihen mistä joukkueen nimi on lyhenne, jos olette ihmetelleet, se on F***ing Unbelievable Team). Naisten joukkue toimi nimellä LeSe ja pelasi IV divisioonaa (ja LeSe tulee sanoista Leppävaaran Selluliitti!). Helatkin pelasivat nelosessa, samoin kuin Balls.

Junioreita valmensivat Timo Virtanen, Essi Mattila, Suvi Liehunen, Kalle Lundsten, Tuulia Sipi, Annika Heikkinen, Pekka Front, Jari Timonen, Salla Niemi, Sini Tiainen, Tomas Konkari, Markku Sipi, Ari Ranki, Kalle Saikkonen, ja Tero Lehto. Liikkariohjaajina toimivat Markus Konkari ja Anna Lehtinen.

LePyssä oli sikäli poikkeuksellinen tilanne, että sekä A- että B-tytöt pelasivat tuolla kaudella valtakunnallista SM-sarjaa, minkä lisäksi B-tytöt pelasivat kahta alueellista sarjaa.

Kauden palkitut

E-junioritElla Alinikula ja Antti Lindell
D-junioritLiisa Sarnes, Salla Sillanpää, Eemil Jämsen ja Pavlos Skuras
C-junioritSalla Sievinen ja Jim Smeds
B-junioritAnita Karppinen, Emma Karjalainen ja Kristian Räst
A-junioritJanina Satta ja Ilari Lehtinen
Vuoden esimerkilliset pelaajatAino Wirtanen ja Heikki Mikola
Parhaat puolustajatIna Lyyjynen ja Aapo Huotari
Vuoden valmentajaSalla NIemi

Syyskuussa 2003 Orlandossa Floridassa pidettyihin senioreiden MM-kisoihin osallistuivat Virva Nurmela Suomen 35-vuotiaiden naisten joukkueessa ja Kalle Lundsten Suomen 55-vuotiaiden miesten joukkueessa. Naiset saivat sarjassaan pronssia, ja Kallen joukkueen loppusijoitus oli kahdeksas.

Klikkaamalla kuvia saat kuvat suuremmiksi.