Kausi 2006 - 2007

LePy täytti tällä kaudella 75 vuotta, ja puheenjohtajana toimi Harri Ruoslahti. Johtokunnan muut jäsenet  olivat Salla Niemi-Konkari, Christine Heinonen, Kalle Lundsten, Ilona Viira, Mirja Sipilä, Kaisa Kepsu, Jorma Hakkarainen ja Kirsi Vasse.

Jäseniä LePyssä oli 408 ja valmentajia 36. Liikkariohjaajia oli 3. Harjoitusryhmiä oli 27 + 2 liikkariryhmää.

Junioreita valmensivat Suvi Liehunen, Kalle Lundsten, Sakari Lintula, Pavlos Skuras, Abdullahi Abdi, Hemppa Kettunen, Jenni Puukka, Henna Vasse, Saara Myllymäki, Heikki Mikola, Esa Airola, Jussi Kilpelä, Anita Karppinen, Johanna Kastepohja, Sini Tiainen, Calle Välkki, Emma Karjalainen, Jonna Utriainen, Timo Virtanen, Juha Lindell, Katri Kotinurmi, Kasper Kepsu, Miia Vasse, Hemppa Kettunen, Minna Loponen, Saara Myllymäki, Jari Timonen, Niklas Lindberg, Markku Penttinen, Kalle Saikkonen, Jukka Sievinen, Salla Niemi-Konkari ja Tomas Konkari.

Miesten joukkue pelasi II divisioonaa edelleen Kasper Kepsun valmennuksessa. FUT oli kolmosessa ja Balls vitosessa.

Naisten puolella perustettiin aktiivisesti treenaavien naisten joukkue, joka pelasi III divisioonassa. LeSekin jatkoi vielä, samoin Helat, molemmat IV divisioonassa.

Elokuussa 2006 elvytettiin LePyn vanha kesäleiriperinne. Edellisen kerran kesäleiri oli järjestetty 1980-luvun alussa. Solvallassa pidetylle leirille osallistui noin 60 lasta ja 20 ohjaajaa.

LePyn 75-vuotisjuhlia vietettiin 25.11.2006.


Kauden palkitut 

MikrotJenni Viitasalo, Netta Oinonen, Matias Sivonen, Tuomas Suhonen
MinitEmmi Mikkola, Laura Löytömäki, Tommi Hytönen, Aapo Huotari
C-junioritKirsi Pyrhönen, Kaisa Murto, Pavlos Skuras, Antonio Thin
B-junioritJohanna Puukka, Anu Karppinen, Jim Smeds, Renny Ruha
A-junioritJonna Utriainen, Mikko Eloranta
Vuoden valmentajaSuvi Liehunen
Esimerkilliset pelaajatLotta Casey ja Mikko Eloranta
Vuoden minipuolustajatRosa Silvennoinen ja Tuomo Holopainen
Vuoden LePyläinenTimo Puukka
 

Lainaus vuoden palkittujen perusteluista:

Vuoden seuralainen

Uutena palkintona LePy valitsi "vuoden seuralaisen". Halusimme seurana tuoda esille vanhempien ja muiden seura-aktiivien tekemää tärkeää taustatyötä, jota he tekevät korisharrastuksen eteen. Vuoden seuralaisena palkittiin Timo Puukka. Hän on kahden joukkueen luottokellottaja, aktiivinen autokuski, yleinen puuhamies ja ahkera kannustaja. Hän on ollut useamman vuoden ajan myös kevätjuhlien pullavastaava. Pullathan olivat tänäkin vuonna todella hyviä!

Kipparille kunniaa

Lisäksi muistettiin miesten edustusjoukkueessa aktiivisen peliuransa lopettavaa Kipparia eli Mikko Ritalaa. Kippari on alkujaan NoPs:in kasvatti, pelannut myös peliuransa aikana TuNMKY:ssä ja Visa-Basketissa, ennen siirtymistään LePyyn vuonna 1993. Tulevalla kaudella Kippari siirtyy vahvistamaan LePyn Faijoja. Kippari on toiminut noin 10 vuotta miesten joukkueen pelaajavalmentajana. Hän on tunnettu kehittämästään "betonipuolustuksesta", eli tiiviin joukkuepuolustuksesta, joka on ollut misten joukkueen tavaramerkki. Pelillisesti Kippari on tunnettu hyvistä hypäreistään vaparin kulmista ja nurkista. Nuoremmalla iällä maine kasvoi donkkihirmuna. Aktiivisen koripalloilun ohessa Kippari on lukenut itsensä professoriksi ja toiminut myös mm. seuran tilintarkastajana viime vuosina.

Ilonalle kiitos

Seura ja johtokunta halusivat myös muistaa ja kiittää Ilona Viiraa hänen seuran eteen tekemästä työstä. Moni seuratason tehtävä etsii uutta tekijää kun Ilona jättää johtokunnan tehtävät. Kiitos Ilona!

Klikkaamalla alla olevia kuvia saat kuvatekstit näkyviin ja kuvat suuremmiksi.