LePyn kevätjuhla 2011

Leppävaaran Pyrinnön kevätjuhlaa vietettiin 11.5.2011 Leppävaaran liikuntahallilla.

LePyn perinteisessä kevätjuhlassa oli tällä kertaa ilahduttavan suuri määrä nuoria ja vanhoja, isoja ja pieniä LePyläisiä. Pääosin LePyn tunnusväriin, oranssiin pukeutunut yleisö osallistui innokkaasti  juhlan järjestäjien, B-poikien ideoimiin erilaisiin kilpailuihin, ja ne jotka eivät osallistuneet, kannustivat suosikkejaan äänekkäästi.

Juhlassa myös palkittiin kauden parhaat juniorit, vuoden valmentaja ja pari aikuisjoukkueiden pelaajaa sekä julkistettiin Vuoden LePyläisen valinta.

Klikkaamalla kuvia saat kuvatekstit näkyviin ja kuvat suuremmiksi.

Vuoden palkitut

Vuoden LePyläinen: Pekka Häkkinen

Isä, vanhempi ja seuran aktiivi, LePy Rookiesin vetäjä. Oli mukana myös johtokunnassa.


Vuoden poikapelaaja: Tommi Hytönen, B-pojat

Tommi harjoitteli kahden ikäluokan kanssa ja kehittyi eniten kummassakin joukkueessa. Huikea työmoraali ja asenne harjoituksissa läpi raskaan kauden.

Vuoden tyttöpelaaja: Erika Mattila, B-tytöt

Erika on toiminut ihailtavalla tavalla joukkueen kapteenina ja oppinut vuoden aikana kantamaan vastuuta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Vaatii itseltään onnistumisia pelikentällä eikä koskaan tyydy suorittamaan alle oman tasonsa. Esimerkillään tartuttaa asenteensa ja taistelijanluonteensa myös joukkuetovereihinsa. Lisäksi Erika on valmentanut supermikroja v. 2009 - 2011. Erika on osaltaan vastannut harjoitusten suunnittelusta sekä itse harjoitusten vetämisestä. Erika on kehittynyt valmentajan vastuullisempaan ja aktiivisempaan suuntaan. Erika huomioi kaikki pojat ja on kannustava.

Minityttöpuolustaja: Milla Syrjälä

Puolustajan roolissa palkittava Milla tekee todella kaikkensa puolustuspäässä. Hänet voi ohjata vartioimaan niin kookasta post-pelaajaa kuin taitavaa takamiestäkin. Milla ei pelkää ottaa kontaktia vastustajaan. Hän myös juoksee puolustukseen aina täysillä ja auttaa muita tarvittaessa.  Me valmentajat emme ole ikinä häneltä kuulleet valituksia tylsistä puolustustreeneistä. Tämä tyttö on valmis tekemään paljon töitä harjoituksissa ja menemään omille äärirajoilleen, mikä näkyy sekä kestävyytenä jalkatyössä että voimana sulkemis- ja levypallotilanteissa.

A-pojat: Joonas Sulonen

Apuvalmentaja kentällä. Joukkueen parhaita kaikilla osa-alueilla. Kahden seuraavan vuoden aikana mahdollisuus kehittyä huippupelaajaksi.

Vuoden vanhempi B-poika: Niki Aarnio

Niki on URHEILULLINEN,TAITAVA ja HYVÄLLÄ ASENTEELLA  esimerkillinen joukkueensa kapteeni.

Vuoden vanhempi B-tyttö: Sofia Olin

Sofia on ottanut valtavia kehitysaskeleita kauden aikana ja on oppinut kantamaan kentällä myös vastuuta kauden edetessä. Sofia omaa äärimmäisen lujan taistelijan luonteen, mikä nousee esille varsinkin tiukoissa tilanteissa, joissa hän usein pelkän asenteensa avulla kykenee kääntämään tilanteet joukkueensa eduksi. Sofia on myös erittäin motivoitunut ja tunnollinen harjoittelija, joka haluaa jatkuvasti oppia uusia taitoja ja kehittyä koripalloilijana.

C-Pojat 1997: Santeri Valasvuo

Esimerkillinen harjoittelija, aidosti innostunut lajista, mikä myös näky, joukkueen kantavia voimia läpi kauden (myös asenteeltaan), kehittynyt ja monipuolistunut pelaajana valtavasti, poikkeuksetta pelote vastustajille niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä

C-Pojat 1998: Tommi Mäkinen

Eniten kehittynyt kauden aikana, tunnollinen ja oppivainen harjoittelija, ennakkoluuloton heittäjä

Pojat 1999: Pyry Kanerva

Erittäin aktiivinen harjoittelija, Johtajatyyppiä niin kentällä kun kopissakin, Kuuntelee ja keskittyy kiitettävästi jokaiseen harjoitukseen, Kehittynyt valtavasti kauden aikana, Todella reilu kaveri ja esimerkillinen pelaaja, Lisäksi täytyy vielä todeta, että kun Pyry oli keväällä viisi viikkoa liikuntakiellossa kävi hän kuitenkin lähes joka treeneissä vähän heittelemässä ja harjoittelemassa kuvioita tietenkin kävelyvauhdilla ja tämän kaiken lisäksi hän kävi katsomassa lähes kaikki oranssi joukkueen ottelut ja toimi kahdessa ottelussa apuvalmentajana. Tämä jos mikä osoittaa pelaajan arvon omalle joukkueelleen.

Pojat 2000: Benjamin Sutton

Tunnollinen harjoittelija, hyvä valmennettava, sisäinen johtaja, kehittynyt hyvin kauden aikana. Kannustaa ja auttaa muita pelaajia.

Pojat 2001: Eetu Saikkala

Tunnollinen harjoittelija joka haluaa kehittyä. Yrittää aina parhaansa.

Pojat 2002: Arttu Leiviskä

Arttu on pelannut ja harjoitellut LePyssäAnssi Lauhan liikuntaleikkikoulusta lähtien, neljäs kausi alkamassa Lepy P02:sissa. Kaudella 2010 - 2011 Arttu on osallistunut lähes kaikkiin treeneihin, matseihin ja turnauksiin yms. Hän yrittää, treenaa paljon ja haluaa itse kehittyä. Noudattaa joukkueen sääntöjä. Yrittää ja haluaa kehittyä ja kehittää joukkueen peliä. Tekee matseissa tasaisesti koreja.

Pojat 2003: Akseli Yrjölä

Akseli on pelannut innolla kaksi vuotta. Ikäisekseen kuuntelee hyvin ohjeet ja pyrkii myös niitä noudattamaan (myös vapaa-ajalla: oli metrossa ollut perusasennossa, eikä pitänyt tangosta kiinni, koska Ella ja Erika ovat sanoneet, että perusasennossa ei horju!). Akseli tekee harkoissa parhaansa ja huomioi toiset. Lisäksi Akseli on kehittynyt kauden aikana hurjasti varsinkin kuljettamisessa ja lay upissa.

Pojat 2004: Eero Alinikula

Eero on pelannut kaksi vuotta todella innokkaasti, on aina ajoissa, itse hyväntuulisuus harkoissa, tsemppaa ja on viimeisen vuoden aikana kehittynyt hienosti. Pelaa -03 syntyneiden kanssa sarjassa.


Vuoden valmentaja: Jussi Vainio, B-tytöt

Jussi on toiminut valmentajana vasta kaksi kautta, mutta kouluttanut itseään tiiviimmin kuin moni seuran valmentaja"konkareista". Tasokoulutusten lisäksi hän on osallistunut pienempiin seminaaripäiviin. Hän haluaa kehittää itsestään valmentajana sekä kehittää seurasta ja sen pelaajista niin hyviä kuin mahdollista. Jussi on käynyt seuraamassa monen ikäluokan pelejä. Perustyön (treenien vetämisen) ohella Jussi on kiinnostunut muiden seurojen valmennuksesta ja pelaamisesta, vapaa-ajalla basket.fi, kp.com ja lukuisat muut korissivustot kovassa käytössä, ja usein Jussi on myös paikalla katsomassa muiden seurojen matseja. Verkostoitumisen taito erityispiirteenä: valmentajatuttuja on jo nyt ympäri Suomea, ja LePyn nimeä ja mainetta on  saatu tätä kautta positiivisempaan valoon.

Minipoikapuolustaja: Tom Saarnimo

Aktiivinen ja kova treenaaja. Tosi kova asenne. Aggressiivinen puolustaja. Iloinen ja ystävällinen joukkuepelaaja. Kaveri on ihan eläin puolustamaan.

Helat: Marianne "Svenski" Saarinen

Treeni- ja matsiaktiivisuus.

Moms: Dinah Olin

Vuoden Moms ei ole paljon melua tyhjästä vaan keskeinen osa joukkuettaan. Hän osaa pelikentällä ottaa paikkansa ja hoitaa tehtävänsä, mutta asettaa poikkeuksetta yhteisen edun omansa edelle. Hän on treeniaktiivisuudeltaan esimerkillinen ja hyvin aktiivinen myös muissa LePyyn liittyvissä velvoitteissaan. Hän on myös elämänasenteeltaan positiivinen ja jaksaa tsempata loppuun asti. Koripalloilijana hän on kehittynyt aimo harppauksin alle puolitoistavuotisen korisuransa aikana.

A-tytöt: Anu Karppinen

Most consistence performance, most visible in the field and a player the team was leaning on during the season.

Vuoden nuorempi B-poika: Iiro-Oskari Rintala


Vuoden nuorempi B-tyttö: Inka Viiri

Inka on ottanut isoja harppauksia kauden edetessä monella eri alueella. Pienestä ujosta tytöstä on kasvanut sähäkkä ja taitava takamies, joka kykenee tarvittaessa myös fyysiseen peliin. Inka ei pelkää kolhuja edes korin alla, vaan on asenteensa ansiosta myös loistava levypallopelaaja. Inka on myös aktiivinen harjoittelija, ja monella olisi oppimista, kuinka hän pystyy yhdistämään koulun, kaverit ja koriksen.

C-tytöt 1997: Emma Holmsten

Todellinen joukkuepelaaja niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Aina iloinen ja muita kannustamassa. Treeneissä ollessaan yrittää aina täysillä. Kuuntelee ohjeita ja ottaa niistä myös opikseen. Erityisesti heittotaito on kehittynyt kauden aikana, mutta myös puolustuspäässä on menty paljon eteenpäin.

C-Tytöt 1998: Jonna Herrala

Joukkueen luottopelaaja, menestyy kaikilla pelipaikoilla, hyvä valmennettava ja harjoittelija. Halu kehittyä.

Tytöt 1999: Sandra Heikkinen

Palkittava pelaaja on harrastanut koripalloa jo pitkään ja ottanut erityisesti viimeisen kauden aikana ison harppauksen eteenpäin. Hän on treenannut koko kauden ajan aktiivisesti ja tekee harjoitukset täysillä. Myös harjoitusten aikana hän ottaa pelitilanteet täysillä ja taistelee pallosta, eikä pelkää satuttavansa itseään. Hän jaksaa keskittyä myös tukiharjoituksiin. Pelaajalle on kehittynyt hyvä pelisilmä, mutta erityisesti hänen liikkeensä korin alla ovat kehittyneet vuoden aikana. Kapteenin tehtävässä hän on vetänyt alkulämmittelyjä niin treeneissä kuin peleissäkin, ja nämä asiat hän on hoitanut mallikkaasti.

Tytöt 2000: Sara Bejedi

Nuorempien minityttöjen palkittava pelaaja pelannut koripalloa vasta vuoden. Hän on kehittynyt siinä ajassa todella paljon sekä itse lajissa että joukkueessa toimimisessa. Tämä tyttö on alusta asti huolehtinut itse niin nimenhuudon käytöstä, asioiden selvittämisestä kuin treeneihin kulkemisestakin. Hän saattaa ilmestyä pukuhuoneen ovelle rullaluistimet jaloissaan. Mikäli treenit on jääneet väliin, on hän lähes aina pyytänyt korvausmahdollisuutta vanhempien tyttöjen treeneissä. Vuoden pelaaja on räväkkä tyttö, joka piristää treenien tunnelmaa ja kannustaa myös muita. Pienestä koostaan huolimatta hänet todella huomaa kentällä, kuten jojomme blogissaan yhdestä pelistä kirjoitti: ”Sara on joka paikassa”.

Tytöt 2001: Matilda Kivilahti

Loistava esimerkki siitä, ettei koolla ole väliä:) Napsii levypallot paljon pidempiä pelaajia vastaan, koska todella haluaa  saada pallon! myös muissa irtopalloissa aina ensimmäisenä. Kentällä olleessaan tekee asiat aina täysillä ja näyttää siltä, että todella nauttii pelaamisesta. Kehittynyt kauden aikana erityisesti puolustuksessa: riistoja tulee, eikä vastustajan taitavin takamies pääse kovin usein tästä pelaajasta ohi. Ahkera harjoittelija.

Tytöt 2002: Sara Paakkari

Toimii aina valmentajien ohjeiden mukaan ja yrittää aina loppuun asti. Kysyy jos jokin asia on epäselvä ja on ahkera harjoituksissa. Hän tulee toimeen kaikkien kanssa ja on kehittynyt paljon kauden aikana.

Tytöt 2003: Henriikka Hintikka

Kehittynyt mieletöntä vauhtia, aina innolla mukana ja pelaa aina täysillä ja tsemppaa vaikka väsyttäisi. Kuuntelee ohjeet aina ja jopa korjaa valmentajia jos ei olla hereillä.

Palkitut yhteiskuvassa

Klikkaamalla kuvia saat kuvatekstit näkyviin ja kuvat suuremmiksi.