Puheenjohtajan tervehdys

Juhlistamme jälleen yhtä merkkipaalua seuramme historiassa, kun vietämme 26.11.2011 Leppävaaran Pyrinnön  80-vuotisjuhlia. Edel-listen juhlien jälkeinen hengähdystauko LePyn  toiminnassa on käännetty uudeksi energiaksi, ja olemmekin nyt juhlavuonna aloittaneet monin tavoin uuden vaiheen.

Viime kaudella ehkä näkyvin ja suurin askel LePyn kehityksessä oli kokopäivätoimisen toiminnanjohtajan palkkaaminen viemään seuran toimintaa ja etenkin valmennuspuolta eteenpäin. Tämä on seuralta suuri taloudelli-nen satsaus, mutta saamme siihen opetus-ministeriön tukea tälle ja seuraavalle kaudelle. Tänä aikana tavoitteemme on kasvaa ja vakiinnuttaa toiminta sellaiseksi, joka vastaa harrastajien, etenkin junioreiden, tänä päivänä seuran toiminnalle asettamia odotuksia ja vaatimuksia, unohtamatta kuitenkaan vanhempia harrastajia.

LePyn vahvuus on aina ollut harrastajien ja heidän vanhempiensa halu osallistua toimintaan ja tehdä talkootyötä oman ja lastensa harrastuksen hyväksi. Iloksemme olemme huomanneet, että uusien harrastajien myötä tulee myös uusia vanhempia mukaan toimintaan. Tämä ehkä heijastelee vanhempien kasvanutta mielenkiintoa lastensa harrastuksia ja ajankäyttöä kohtaan. Järjestämme pelaajien vanhemmille erilaisia info- ja koulutustilaisuuksia, joihin osallistumalla he saavat enemmän irti lastensa harrastuksesta. Kutsunkin vielä useammat vanhemmat sekä alueella asuvat aikaisemmin koripalloa harrastaneet rohkeasti mukaan LePyn toimintaan.

Käymme kovaa kilpailua muiden lajien kanssa harrastajista, mutta tähän haas-teeseen vastaamme parhaiten tekemällä työtä laadukkaan ja yksilön taitotason huomioonottavan valmennuksen eteen. Kuten kaikissa lajeissa, myös koripalloilun harrastamisen tavoitteellistuminen asettaa valmennusjohdollemme jatkuvasti uusia haasteita. Uuden toiminnanjohtajamme Marika Vilasen avulla rakennamme nyt uutta valmennuskulttuuria LePyyn. Marika vastaa myös LePyn valmennuksen linjasta. Toiminnan kasvaessa tavoitteemme on pystyä tarjoamaan lisää työtilaisuuksia valmennuksesta kiinnostuneille, kuin myös muita ura- ja harrastepolkuja lajin sekä seuratyön piirissä.

Myös LePyn ilmeeseen tulee uudistuksia. Olemme lanseeranneet uuden LePy Basket  -logon, joka tulee näkymään ensin seuratuotteissamme ja myöhemmin muussa toiminnassa. Seuran nimenä pysyy tästä huolimatta Leppävaaran Pyrintö ry.

Kiitämme jälleen kaikkia mainoksilla seuraamme tukeneita tahoja, jotka ovat tehneet tämän julkaisun mahdolliseksi. Jatkamme nyt hienosti alkaneen juhlavuoden juhlimista ja teemme töitä kaikkien ikäryhmien harrastamisen eteen tunnuslauseemme - Korista kaiken ikää  - mukaisesti.

Kimmo Järvinen
Puheenjohtaja