LePyn mikroturnaus 2012

Viikonloppuna 22. - 23.9.2012 Leppävaaran liikuntahallilla pelattiin kolmas LePyn mikroturnaus. Turnaukseen osallistui 21 joukkuetta neljässä eri sarjassa, joissa pelattiin kahden päivän aikana 44 ottelua. Ottelut olivat joillekin elämän ensimmäisiä, ja moni lapsi tekikin ensimmäisen pelitilannekorinsa LePyn turnauksessa.

Joka ottelusta löydettiin voittaja, vaikka turnausjärjestäjä ei joukkueita asettanut paremmuusjärjestykseen. Kaikki 231 pelaajaa palkittiin kultaisin mitalein. Lisäksi joka ottelussa palkittiin tsempparit molemmista joukkueista.

Turnauksesta saatiin erittäin positiivista palautetta. Yksi sellainen tuli äidiltä, joka oli saanut väsyneen mutta onnellisen tytön kotiin: ”Joukkue ei voittanut yhtään peliä, mutta tytön suurin ilon aihe oli ensimmäinen korismitali ja tosi ihana tsempparipalkinto. Nyt tyttö nukkuu toisella puolella tyynyä mitali ja toisella puolella tsempparipalkinto! Hienoa toimintaa ja suuri kiitos teille jotka osaatte arvostaa lasten liikunnassa muutakin kuin voittoa! Tällä meidän tyttö jaksaa tahkota taas korista ja pelejä ja ehkä joskus hekin voittavat pelejä!”

Kaikkien neljän järjestävän joukkueen (03- ja 04-tytöt ja -pojat) vanhempien panos oli korvaamaton. Ennen turnausta leivottiin, laitettiin ruokaa ja hankittiin arpajaispalkintoja. Itse turnauksessa myytiin arpoja, ruokaa sekä vastattiin ottelujärjestelyistä.  

Turnaus numeroina:

- 4 sarjaa (tytöt 2003, pojat 2003, tytöt 2004 ja pojat 2004)

- 21 joukkuetta

- 231 pelaajaa

- 42 valmentajaa

- 8 erotuomaria

- 44 ottelua

- 88 toimitsijatehtävää

- 22 arpajaistuntia

- 22 buffetvuoroa

- 236 ruoka-annosta

- lukematon määrä onnellisia turnausosallistujia

Klikkaamalla kuvia saat kuvat suuremmiksi.