Kesäleiri 2013

Vuoden 2013 kesäleiri oli poikkeuksellinen monella tapaa. Osallistujia oli aiempia vuosia  vähemmän, vain 40, leirin muuttuneen ajankohdan takia. Mukaan mahtui myös viisi vierailijaa PeKasta. Osanottajien pienestä määrästä huolimatta ryhmä oli todella sitoutunut. Olipa sitten kyseessä koripalloharjoitus, leiriolympialaiset, yhteislauluilta tai rantasauna, niin ryhmä toimi yhdessä, hyvässä hengessä ohjaten ja kannustaen toinen toistaan. Oli mahtava huomata, että nämä nuoret ovat selvästi kasvamassa urheilijoiksi. Asenne tekemiseen oli loistava.

Leiri järjestettiin taas Pohjan Kisakeskuksessa, jossa olosuhteet olivat aivan täydelliset lasten kesäleirille. Saliaikaa oli runsaasti, oheisvälineitä saa käyttää vapaasti ja opistoalue on kompakti ja toimiva. Ruokakin oli syötävää, ja sitä oli riittävästi.

Leirin ohjelmassa oli tietenkin koripalloharjoittelua. Laadukkaasta ohjauksesta vastasivat  LePyn omat valmentajat Tuomo Holopainen, Tommi Hytönen, Sander Stahl ja Marika Vilanen.

Lisäksi joka päivä pelailtiin erilaisia kesäpelejä. Säät suosivat taas leiriläisiä, joten uimassakin käytiin joka päivä.

Klikkaamalla kuvia saat kuvat suuremmiksi.