Omavalvonta

Klikkaamalla kuvia saat kuvat suuremmiksi.

Omavalvonnassa käyttäjän vastuuhenkilö avaa ovet, tarkastaa että ne ovat kiinni käyttövuoron aikana sekä vuoron loputtua huolehtii valojen sammuttamisesta sekä ikkunoiden ja ovien sulkemisesta. Tämä tulee tehdä joka vuoron jälkeen, mikäli saliin ei ole jo saapunut seuraavaa käyttäjää. Seuraava käyttäjä on saattanut perua vuoronsa ja näin ollen tiloihin jää valot ja kenties ovetkin auki.

Käyttäjä siistii tilat omaan käyttöönsä tullessaan vuorolle. Käyttäjä siistii tilat oman käyttönsä jälkeen siihen kuntoon, missä ne ovat olleet vuorolle tultaessa. HUOM! Myös löytötavaroista on jokaisen käyttäjän itse huolehdittava. Välinevarastot tulee pitää järjestyksessä. Viimeisenä tiloista poistuu ryhmän vastuuhenkilö ja huolehtii, että käytetyt tavarat tulevat paikoilleen.

Siivousvälineitä pitäisi olla joka koululla, mutta mikäli ne puuttuvat, ilmoittakaa asiasta Marikalle.

Jos koululla hajoaa jotain tai hälytykset menevät päälle, niin näistä heti sähköposti-ilmoitus Marikalle. On parempi ilmoittaa heti kaupungille asiasta, kuin jäädä myöhemmin valvontakameran kautta kiinni. Jos koululla on hajonnut jotain jo mennessämme sinne, niin tästäkin on hyvä ilmoittaa heti Marikalle. Näin voimme kertoa asiasta kaupungille, ilman että meitä epäillään syylliseksi.

Muistutuksena myös, että mikäli LePyn joukkue aiheuttaa turhan hälytyksen koululla, veloitetaan kaupungin lähettämä lasku suoraan hälytyksen aiheuttaneelta joukkueelta.

Erikseen ohjeet löytyvät vielä seuraaville kouluille: