Karakallio

Karakallio

Iltakäytön ovet löytyvät parkkipaikalta katsottuna oikealta. Viimeisestä ovesta pääsee LePyn avaimilla sisään. HUOM! Oven väliin ei saa laittaa mitään. Sekä ensimmäiseltä että viimeiseltä ovelta löytyy ovikello, joka kuuluu saliin.

Ensimmäisestä ulko-ovesta pääsee poikien pukuhuoneeseen ja viimeisestä tyttöjen pukuhuoneisiin. Poikien pukuhuoneen kohdalta salin ovelta löytyy salin väliverhon ja korien ohjauslaite. Kaappi aukeaa avaimella ja se on pidettävä aina lukittuna. Kaapin sisällä on hyvät ohjeet ohjauslaitteiden käytöstä.

Käytävillä ja pukuhuoneissa valot toimivat automaattisesti, mutta saliin ne laitetaan seiniltä löytyvistä painikkeista (kuvassa). Koko salin valot saa syttymään painamalla ne kahdesta eri kohdasta salissa päälle.


Viimeisestä ulko-ovesta sisään mennessä välittömästi oikealle lähtee käytävä, josta löytyy iltakäytön varasto (varasto 8). Sieltä löytyy peleissä tarvittavat toimitsijapöytä ja tuolit sekä tulostaulun laite. Jos vuorosi on viimeinen pelivuoro, pöytä ja tuolit sekä tulostaulun laite on palautettava takaisin varastoon.

Ulko-oven vierestä löytyy myös iltakäytön siivousvarasto, josta löytyy kaikki tarvittavat välineet viimeisen vuoron yhteydessä tehtävään siivoukseen. Siivousvarastosta löytyy moppeja ja isoja jätesäkkejä. Viimeisen vuoron tehtävänä on huolehtia, että sali mopataan ja salin ylätasanne tyhjennetään roskista. Sisääntulokäytävän hiekat mopataan/harjataan ja viedään ulos. Mikäli moppi pestään tai huuhdellaan, se tulee tehdä siivouskomeron lavuaarissa. Pukuhuoneiden roskikset tyhjennetään yhteen roskapussiin. Roskapussi viedään ulkona sijaitsevaan roskikseen, joka löytyy koulun pääoven vasemmalta puolelta lastauslaiturilta. Ovessa teksti "jätehuone" ja sinne pääsee LePyn avaimilla.

Ovet löytyvät parkkipaikalta katsottuna oikealta.
Viimeisestä ovesta pääsee avaimilla sisään.
Avainten lukulaite.
Salin korien ja väliverhon ohjauslaite.
Valoja säädetään salissa kahdesta eri kohdasta.
Iltakäytön varaston ovessa teksti "Varasto 8".
Siivousvälineiden varasto.

Huom! vain liikuntatilat ovat käytössämme

Mihinkään muihin tiloihin ei iltakäytöllä ole asiaa. Karakallion katsomon vasemmassa nurkassa on ns. vasikkaovi koulun tiloihin. Sen avaaminen aiheuttaa hälytyksen. Sitä ovea ei saa missään nimessä avata. Meillä ei ole asiaa koulun puolelle.