Lintuvaara

Lintuvaaran koululla iltakäytön ovi on 1H ovi. Huomioithan, että iltakäytön ovelle ajetaan suoraan Hämeenkyläntieltä, ei Lintuparvenpuiston kautta.

Ovesta pääsee tuulikaappiin, johon koululla jätetään kengät. HUOM! Oven väliin ei saa jättää mitään. Ovella on ovikello, joka kuuluu aulaan ja myös saliin, jos salin ovea pitää auki. Oven ollessa auki yli 2min se aiheuttaa automaattisesti hälytyksen.

Tuulikaapista pääsee "Pukuhuoneet" ovesta portaikkoon, joka johtaa kerrosta alempaa löytyviin pukuhuoneisiin. Ensimmäisen vuoron käyttäjän täytyy avata pukuhuoneet ja viimeisen vuoron käyttäjän lukittava ne päivän päätteeksi.

Viikonlopun peleissä on mahdollista lainata käytävältä löytyvää pöytää toimitsijapöytänä. Pöytä on palautettava takaisin paikalleen käytön jälkeen.

Avainten lukulaite.
Valojen ohjaus salin keskeltä.

Tuulikaapista suoraan jatkettaessa pääsee saliin (kuva aulasta). Sali löytyy hissin jälkeen vasemmalle lähdettäessä heti vasemmalta. Saliin on opasteet myös katon opastekylteissä.

Salin valaistusta ohjataan salin keskeltä löytyvästä kaapista (kuvassa). Painamalla tekstiä "koko sali" saa vaihdettua valoja päälle ja pois.

Viimeisen vuoron jälkeen valot sammutetaan ja paikat siistitään samaan kuntoon kuin ne koululle tultaessa olivat, myös pukuhuoneista.

Opasteet saliin löytyy myös katosta.