Rantapalloturnaus 2021

LePy järjestää aikuisten harrastekoripalloturnauksen Leppävaarassa sunnuntaina 25.4.2021. Turnaus on tarkoitettu nais- ja miespelaajille, jotka eivät pelaa ja harjoittele kilpatavoitteisesti.

Päivän tapahtuman hinta 25 e/hlö. Hinta sisältää loistavissa olosuhteissa pelattavat kaksi peliä sekä ammattimaisesti järjestetyn tapahtuman. Kokoa joukkueesi kasaan ja ilmoittaudu nopeasti. Paikkoja on rajoitetusti: turnaukseen otetaan mukaan yhteensä 12 joukkuetta.

Sarjat

Sekasarja: mukana saa pelata naisia ja miehiä.
Naisten sarja: vain naisille.

Aika ja paikka

Sunnuntai 25.4.2021 klo 8-21 Leppävaaran Urheiluhalli, Veräjäpellonkatu 6, Espoo.

Kohderyhmä

Turnaus on tarkoitettu harrasteryhmille, jotka eivät osallistu koripallon sarjatoimintaan tai pelaavat alueen alimpia sarjoja. Kohderyhmä on aikuiset, vähän pelanneet ja/tai myöhemmällä iällä lajista innostuneet naiset ja miehet. Yksinkertaistettuna tämä on sinulle, joka heräät aamuisin pallo kainalossa, Suomi-paita päällä ja mietit miksei sinusta tullut ammattikoripalloilijaa. Tule ja tee unelmistasi totta!

Turnaussäännöt

  • Peliaika on 2 x 15 min tehokasta peliaikaa. Ottelun kokonaiskesto max 1h.
  • Jatkoaika äkkikuolema -periaatteella.
  • Puoliaikatauko on kolme minuuttia.
  • Joukkueen pelaajalukumäärää ei ole rajattu.
  • Joukkueella on käytössään yksi aikalisä molemmilla pelijaksoilla.
  • Joukkuevirheitä ei lasketa.

Hinta

Osallistujahinta on 25 e/pelaaja. Joukkueessa saa olla niin monta pelaajaa kuin haluaa.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: toimisto#lepy.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä olisi hyvä mainita arvio joukkueen tasosta, jotta otteluohjelmaa tehdessä on mahdollista pyrkiä katsomaan mahdollisimman tasaiset otteluparit.

Turnausmaksu laskutetaan noin kolme viikkoa ennen turnausta yhteyshenkilöltä. Oletus on kymmenen pelaajaa, ellei joukkue toisin ilmoita.

Turnaukseen voi ilmoittautua rajoitettu määrä. Turnausilmoittautuminen suljetaan turnauksen tultua täyteen tai viimeistään 4.4.2021.

Ilmoittautuneet joukkueet

Naisten sarja

  • LePy

Sekasarja 

  • LePy