Kausi 1977 - 1978

 

LePyn puheenjohtajana toimi kaudella 1977 - 1978 Yrjö Saarikoski. Muut johtokunnan jäsenet olivat Kauno Pollari, Helena Seitsamo, Keijo Takamäki, Maija-Liisa Lausamo, Kalle Lundsten ja Hannu Himanen.

Miesten edustusjoukkueelle oli saatu kanadalainen valmentaja, Bill Warren, jonka lisäksi Teppo Salmikivi valmensi joukkuetta.

Poikia valmensi 5 valmentajaa, edellä mainittujen lisäksi Jaakko Linkola, Kalle Lundsten ja Christian Öhman.

Edustusjoukkueen lisäksi aluesarjassa pelasivat Leppävaarit ja B-poikien LEPY-80.

LePy tarjosi edelleen jäsenilleen koripallon lisäksi myös naisvoimistelua ja kuntourheilua. LePyn toiminta veikkausasiamiehenä jatkui. Veikkaus- ja lottokuponkeja otettiin vastaan keskiviikkoisin Leppävaaran uimahallin baarissa.

Tyttökoripalloilu oli LePyssä päässyt hyvään vauhtiin, ja tyttöjä valmensivat Maija-Liisa Lausamo, Pia Uotila, Beatrice ja Bill Warren ja Kalle Lundsten.

A-tytöissä pelasivat ainakin Tiina Koskinen, Päivi Sotisaari, Päivi Laaksonen, Ulla Suutarinen, Marja Seitsamo, Erja Pitkänen, Marianne Svenskberg ja Anne Kattilakoski.

Mini- ja mikrotytöt treenasivat ahkerasti, ja joukkueitakin oli kaksi kappaletta. Kesällä tytöille pidettiin leiri maaseudulla Mikkelin lähellä.

 

LePyn Suomensarjan joukkue 1977-78

Takaa vasemmalta Pekka Rikkilä, Peter Lönnfors, Karl-Erik Lundsten, Juhani Tila, Jukka Siirtomaa, Jaakko Stillman. Eturivissä William Warren, Christian Öhman, Jouko Savolainen, Hannu Himanen, Riku Virtanen ja Jussi Pollari. Edessä makaa joukkueen huoltaja Teppo Salmikivi.

 

Mini- ja mikrotytöt kesäleirillä Hirvensalmella 1977.

 

 

Joukkuekuva huhtikuulta 1978.

 

 

Markkinointi muuttui suorasukaisemmaksi: kauden 1977 - 1978 LePy-lehden mukana jaeltiin pankkisiirto, jolla sai lahjoittaa rahaa LePylle.