Kausi 1986 - 1987

 

Jouko Järvisen puheenjohtajakausi jatkui. Johtokunnan muut jäsenet olivat samat kuin edellisellä kaudella: Martti Lepistö, Pentti Lindgren, Kalle Lundsten, Markku Markkula,  Marja-Leena Sarlund ja Riitta Sipilä.

Scott Mills jatkoi miesten joukkueen valmentajana. MIehet nousivat kaudeksi 1986 - 1987 kakkosdivisioonaan. Joukkueseen tulivat uusina pelaajina tulivat mukaan Seppo Rentto, Juha Tuominen, Markku Ruuska ja Jussi Vanjoki. Vanhoista jatkoivat Tapio Seppälä, Jyrki Pajari, Jussi Pollari, Ari Kanerva, Kalle Lundsten ja TImo Virtanen.

Naisten joukkue jatkoi Suomensarjassa. Joukkuetta valmensi Kari Kinnunen.

Junioreita valmensivat Tom Koskikallio, Juha Kinnunen, Esko Mäkinen, Esa Luomala, Jukka Sarén, Martti Lepistö, Kalle Lundsten, Tiina Haltia, Jarna Kupulisoja, Tom Gottberg, Katri Tiilikka sekä Jari Salo.

Pelaajiahan oli jo jonkin aikaa palkittu kiertopalkinnoin, mutta tällä kaudella Jouko Järvinen lahjoitti LePylle uuden Vuoden Valmentaja -kiertopalkinnon. Vuoden valmentajaksi tuli puheenjohtajan mukaan valita "sellainen peruslepyläinen, joka pitää vaihtelevia, hauskoja ja monipuolisia harjoituksia, joka kannustaa ja innostaa pelaajia. Vuoden valmentaja luo hyvää seurahenkeä ja hänen harjoituksiinsa on tulijoita, vähemmän lähtijöitä.Vaikka vuoden valmentaja on hyvä kaveri, on hän silti jämäkkä ohjaaja, jota totellaan mukisematta. Asialle on eduksi, jos vuoden valmentajan joukkue menestyy sarjoissa, mutta tärkeämpää kuitenkin on, että vuoden valmentajan joukkueessa pelaaminen on kivaa."

Vuoden valmentajaksi valittiin keväällä 1987 Katri Tiilikka, jonka valmentamat C-tytöt ylsivät pronssille sekä piirisarjassa että SM-sarjassa.

Kati Manni ja Martti Kuisma olivat B-nuorten maajoukkueleirityksessä.

Kauden palkitut pelaajat olivat

MikrotAaro Kinnunen ja Katri Kajala
MinitNina Kinnunen ja Pasi Luomala
C-junioritMirja Sipilä ja Mikko Mäkinen
B-juinroritJarna Kupulisoja ja Martti Kuisma
A-junioritKatriina Rautjärvi ja Mika Huhtamaa

 

Kesällä 1986 LePyn B- ja C-pojat tekivät opintomatkan Jenkkeihin Washingtoniin osavaltioon. Mikro- ja minitytöt puolestaan kävivät Marabou-turnauksessa Ruotsissa.

LePyn kesäleiri pidettiin kesällä 1986 Leppävaaran lukiolla.

Helmikuussa 1987 järjestettiin LePyn Basket Ball Night ja hattukarnevaalit.

 Naisten joukkue kaudella 1986 - 1987. Takana vasemmalta valmentaja Kari Kinnunen, Susanna Parkkonen, Virva Nurmela, Tiisa Huolman, Tiina Haltia ja joukkueen johtaja Olavi Rautjärvi. Keskellä Minna Rekola, Katja Linden, Pirjo Öhman, Maarit Lindström ja Katriina Rautjärvi. Edessä Minna Tiainen, Ulla Suutarinen ja Essi Manni.

C-tytöt 1972-73 kesäleirillä kesällä 1986.

 

 

Miesten edustusjoukkueen pelaajat kaudella 1986 - 1987

 

Numero 4 oli Tapio "SIngle" Seppälä.

 

Numero 6: Jyrki Pajari.

 

Numero 7 joukkueen kapteeni Jussi Pollari.

 

Numero 8 Ari Kanerva.

 

Numero 9, Seppo Rentto, tuli LePyyn Panttereista.

 

Kalle Lundsten pelasi edelleen numerolla 10.

 

Numero 11 Timo Virtanen.

 

Numero 12, Juha Tuominen, tuli Porvoon Tarmosta.

 

Numero 14, Markku Ruuska, oli myös uusi tulokas joukkueessa.

 

Numerolla 15 pelasi Jussi Vanjoki. Hänkin tuli joukkueeseen LePyn ulkopuolelta.

 

C-tyttöjen kausi huipentui kevään 1987 SM-pronssiin.

 

1987 pidettiin myös LePyn hattukarnevaalit.

 

JBT Tampere 1987. Alempi kuvat ottelusta LePy - Kouvot.

 

Kauden päättäjäisistä 1987.

Kauden 1986 - 1987 palkitut: takana vasemmalta Vuoden Valmentaja Katri Tiilikka, C-tyttö Mirja Sipilä, A-tyttö Katriina Rautjärvi,, A-poika Mika Huhtamaa ja B-poika Martti Kuisma. Edessä mikrot Aaro Kinnunen ja Katri Kajala, minit Nina Kinnunen ja Pasi Luomala sekä B-tyttö Jarna Kupulisoja kädessään myös C-poika Mikko Mäkisen pokaali.