LePyn 80-vuotisjuhla 26.11.2011

 

Leppävaaran Pyrintö vietti 80-vuotisjuhlaansa lauantaina 26.11. 2011.

Ensin oli vuorossa kaikille tarkoitettu päiväjuhla Karakallion koululla, joka oli 1970- ja 1980-luvuilla LePyn pääpaikka ja kotisali.

Juhla alkoi puheenjohtaja Kimmo Järvisen tervetuliaispuheella. Puheessaan Kimmo kertasi, mitä nykyinen, keväällä 2009 toimintansa aloittanut johtokunta on saanut aikaan ja kertoi, että Nuori Suomi -Sinetin saamisen jälkeen LePyn tavoitteena on nyt jäsenmäärän kasvattaminen sekä valmennuksen laadun kehittäminen entisestään.

2 LePyn puheenjohtajaa 1980-luvulta: Martti Lepistö ja Jouko Järvinen - ja upeat LePy-verkkarit!
Kalle Lundsten, LePyn puheenjohtaja Kimmo Järvinen ja Suomen Koripalloliiton puheenjohtaja Curt Lindbom saapumassa päiväjuhlaan.
Ikinuori Maj Forsman LePyn Ladyista.
Juuri ilmestynyttä LePyn kausijulkaisua tutkittiin tarkkaan.
Uutta LePy-sukupolvea: Hertta Konkari!
Entiset puheenjohtajat Kai Myllyneva ja Harri Ruoslahti.
B-tyttöjä.

 

 

LePy sai Nuori Suomi ry:n Sinetin tunnustuksena laadukkaasta nuorisotoiminnastaan - kolmantenatoista seurana Suomessa!

 ESLUn varapuheenjohtaja Helena Tikkanen luovutti LePylle ESLUn viirin.

 

Entisten puheenjohtajien tervehdys: Jouko Järvinen, Martti Lepistö ja Kauno Pollari. Koripallo ja liikunnan harrastaminen ovat näihin hienoihin verkkareihin mahtumisen salaisuus!

 

Harri Ruoslahti, joka toimi LePyn puheenjohtajana ennen Kimmo Järvistä, sekä Mirja Sipilä lahjoittivat LePylle uuden Joukkueen Henki -kiertopalkinnon!

 

Suomen Koripalloliiton puheenjohtaja Curt Lindbom sanoi puheessaan, että on upeaa, että LePyssä on ihan kaikenikäisiä aktiivisia, innostuneita koripalloilijoita - ja niinhän se onkin! Tästä meidät tunnetaan ja tästä me olemme ylpeitä!

LePy sai Koripalloliitolta lahjaksi tietenkin koripalloja.

Seuraavaksi palkittiin ansioituneita LePyläisiä.

Kimmo Järvinen ja Juha-Pekka Jaakkonen.
Markus Konkari.
Tiina Kuusisaari.
Mia Lundell-Viiri.
Saara Myllymäki.
Tässä kaikki päiväjuhlassa palkitut: Sari Sivonen, Jupe Jaakkonen, Kimmo Järvinen, Markus Konkari, TIina Kuusisaari, Mia Lundell-Viiri, Saara Myllymäki, Arja Ruley, Rami Talme, Sini Tiainen ja Joonas Uotila.

 

Koripalloliiton ansiomerkki myönnettiin myös Eero Erä-Eskolle ja Jussi Kilpelälle, mutta he eivät valitettavasti päässeet päiväjuhlaan.

 

Kalle Lundstenille myönnettiin ensimmäinen Pro LePy-mitali.

"LePy on tunnettu hyvästä seurahengestään, ja aina on tarvittaessa löytynyt joku joka on kantanut vastuuta ja saanut seuran toiminnan jatkumaan vuodesta toiseen. Kun tämän sanoin avauspuheenvuorossani, varmasti monien ajatukset kääntyivät häneen, jota ilman emme olisi tässä.

Pelaaja, valmentaja, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja, toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö, nuorten valmentajien mentori ja tutori, sidosryhmäsuhteiden hoitaja, lobbaaja ja vielä mitä. Emme edes tiedä miten paljon seurana olemme Kallelle kiitollisuudenvelassa siitä työstä, mitä hän on sekä LePyn että espoolaisen koripallon hyväksi tehnyt kaikkina näinä vuosina", olivat Kimmo Järvisen saatesanat.

 

Komea rivistö LePyn entisiä puheenjohtajia: Martti Lepistö, Jouko Järvinen, Kai Myllyneva, Kauno Pollari, Salla Niemi-Konkari ja Harri Ruoslahti.

 

 

Päiväjuhlassa pelattiin myös näytösottelu Tytöt 2000 - Pojat 2000.

 

Ottelu oli äärimmäisen tiukka ja tasainen, mutta lopulta pojat voittivat kahdella pisteellä.