LePyn kausijulkaisu 2012 - 2013

 

Kausijulkaisun 2012 - 2013 painos oli 10 000 kappaletta, ja se jaeltiin joulukuun alussa Leppävaaran alueen koteihin ja kouluille.

Lehti sisälsi tietopaketin LePystä, perinteisen puheenjohtajan tervehdyksen, toiminnanjohtajan strategialinjauksen otsikolla Oranssi perhe kasvattaa sekä katsauksen pelaajan kehittymispolkuihin LePyssä. Lisäksi lehdessä esiteltiin lyhyesti kaikki LePyn valmentajat (23 kappaletta) ja LePyn pelisäännöt. Mukana oli myös pieni koripallon sanakirja.

Kauden 2011 - 2012 palkitut esiteltiin lehdessä, ja siinä oli myös (tilanpuutteen vuoksi) lyhennelmä Vuoden LePyläisen Sari Sivosen ja LePyn Hengen Markus Konkarin sekä Vuoden JoJon Jupe Jaakkosen haastatteluista kuin myäs Vuoden Valmentajan ja Vuoden Juniorivalmentajan haastattelut. Lisäksi lehdessä esiteltiin Vuoden esimerkillinen tyttöpelaaja 2012. Vuoden esimerkillisen poikapelaajan haastattelu myöhästyi painetusta lehdestä.

Kaikki nämä haastattelut voi lukea lyhentämättöminä tästä:

Lehdessä esiteltiin myös kaikki joukkueet, liikuntaleikkikoulut ja harrastekorisryhmät sekä listattiin kaikkien harjoitusajat ja -paikat. Myös hallituksen, valmentajien ja joukkueenjohtajien yhteystiedot löytyivät lehdestä.

Lopuksi kerrottiin vielä LePy-shopista ja muistutettiin vuoden 2013 leirien ja mikroturnauksen päivämääristä ja kerrottiin milloin ilmoittautuminen avataan.

 

LePyn kausijulkaisua 2012 - 2013 tukivat seuraavat yritykset

Kiitämme kaikkia tukijoitamme! 

A-lehdet Oy
AS3 Finland Oy
Bruce Campbell Oy
Eaton Power Quality Oy
Espoon Kuuloyhdistys
Hakonen Solutions Oy
Horn Afrik
Intersport Sello
Ja-Ki Oy
K-Supermarket Leppävaara
LähiTapiola
Malgon Group
Markkinointitoimisto Johdin Oy
Neste Oil K-Market liikenne Espoo Viherlaakso
Otaniemen Leijonat
Oy Hedengren Security Ab
Parturi-Kampaamo Hiuslinna
Peterhof Ltd
Pieni Jäätelöbaari Vohveli
Pusulan Kaivuu ja Sora
Puukeskus
Rapal Oy
Roseprint Oy
RP5 Software Oy
Sellon Apteekki
Teräselementti Oy
Timanttiset Kulta-Aika
Universal Music
Vakuutusyhtiö Varma
Wise Group Finland Oy
Ykkös Elektroniikka