Eetu Räsänen LePyn seurakoordinaattoriksi

23.3.2022

LePy on palkannut päätoimiseksi seurakoordinaattoriksi Eetu Räsäsen (37 v). Räsänen aloittaa tehtävässään 1.4.2022.

Räsänen on tehnyt pitkän uran IT-alalla. Hän on tietojenkäsittelyn koulutusohjelman läpikäynyt tradenomi. Räsäsellä on pitkä urheilu-ura jääkiekossa. Pelaajauran päätyttyä Räsänen valmensi sekä jääkiekkoa että jalkapalloa. Nykyisin hän kuntoilee monipuolisesti enemmänkin omaksi ilokseen.

Räsänen löytyi seuran sisältä. Tähän asti hän on seurannut LePyn toimintaa lähinnä kentänlaidalta vanhemman roolissa. ”Tytär on nauttinut koripallosta ja tunnelma on ollut lämmin ja avoin. Olen ihaillut joukkueen ympärillä toimivien vapaaehtoisten aktiivien tekemistä ja halunnut aina olla mukana”, toteaa Räsänen ja jatkaa: ”Työpaikkailmoituksen huomattuani tiesin heti haluavani olla osa Oranssia perhettä. Oli aika kääntää elämässä uusi sivu. IT-ala vaihtuisi nyt urheiluseuratoimintaan”. Uravaihdoksen myötä Räsänen haluaa kouluttautua liikunnanohjaajaksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa.

Seuran toiminnanjohtaja Marika Vilanen on innoissaan uusimmasta rekrytoinnistaan.  ”Odotan innolla Eetun aloittamista. On mahtava saada joukkoomme taas yksi huipputyyppi lisää. Seura on kasvanut kovaa vauhtia, joten tehtävää riittää. Eetu tuo tiimiimme kaivattua osaamista sekä nyt meillä on oikeasti yksi päätoiminen tekijä enemmän viemässä toimintaamme seuraavalle tasolle”, toteaa Vilanen.

Räsänen aloittaa päätoimisena seurakoordinaattorina korvaten osa-aikaisena seurasihteerinä toimineen Tuomo Holopaisen, joka keskittyy jatkossa viimeistelemään maisterin opintonsa. ”Tuomo on mieletön tyyppi ja ollut korvaamaton apu seuralle. Onneksi Tuomo kuitenkin jatkaa seurassa valmentajana ainakin kauden loppuun asti. Tietenkin toivomme hänen jatkavan seurassa myös tulevaisuudessa, sillä emme me ole valmiita luopumaan hänestä kokonaan”, toteaa Vilanen.

Leppävaaran Pyrintö eli LePy on yhdellä Suomen nopeimmin kasvavalla, Suur-Leppävaaran alueella toimiva koripallon erikoisseura. LePy on lisenssien määrällä mitattuna Suomen kolmanneksi suurin koripalloseura. LePy on Olympiakomitean ja Suomen Koripalloliiton Tähtiseura. LePyllä on päätoiminen toiminnanjohtaja, joka vastaa seuran päivittäisestä johtamisesta yhdessä seuran hallituksen kanssa. Päätoiminen valmennuksen kehittäjä vastaa valmennuksen sisällöistä, valmentajien kouluttamisesta sekä toimii valmentajien esimiehenä yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. LePyssä on neljä päätoimista valmentajaa sekä noin 40 muuta valmentajaa, jotka yhdessä vastaavat seuran laadukkaasta valmennustoiminnasta. Näiden lisäksi seuran toimintaan osallistuu yli 100 vapaaehtoista aktiivia, joita ilman seuralla ei olisi toiminnan edellytyksiä.


LePy toivottaa Eetun tervetulleeksi Oranssiin perheeseen!