Julián de Landaluce Machuca LePyn valmentajaksi

23.6.2022

LePy ja espanjalaissyntyinen Julián de Landaluce Machuca (28 v) ovat tehneet valmentajasopimuksen. Julián aloittaa LePyssä päätoimisena valmentajana 1.8.2022. 

Malagasta kotoisin oleva Julián on pelannut koripalloa lapsesta lähtien. Hän tulee todellisesta koripalloperheestä. Äiti on entinen ammattilaispelaaja. Isä, peliuransa jälkeen myös äiti sekä veli ovat kaikki toimineet koripallovalmentajina. 

Julián aloitti valmentamisen 18-vuotiaana. Hän on valmentanut kaiken ikäisiä tyttöjä ja poikia. Menneellä kaudella Julián valmensi joukkueensa Malagan alueen MU17 mestariksi. 

Julián on innoissaan uudesta valmentajapestistään LePyssä. Päätoiminen koripallovalmentaminen on hänelle kaivattu seuraava askel valmentajaurallaan. Vielä kun saa yhdistettyä valmentamisen ja mahdollisuuden valmentamisesta ulkomailla, niin pitkään kaivattu unelma täydentyy. Julián uskoo tuovansa espanjalaista intohimoa ja tekemisen meininkiä LePyyn. 

LePy on syystäkin tyytyväinen viimeisimpään rekrytointiinsa. Marbella Basketin vahvasti suosittelema Julián tulee täydentämään LePyn erittäin ammattitaitoista valmentajajoukkoa entisestään. Nyt kaikissa joukkueissa on päävalmentajat sekä erittäin ammattimaiset valmennustiimit. Kaudesta 2022-2023 tulee todella mielenkiintoinen. 
 

Oranssi perhe toivottaa Juliánin tervetulleeksi LePyyn!