Lee Ho Fung jatkaa LePyssä

3.6.2022

Lee Ho Fung (35 v) ja LePy ovat tehneet valmentajasopimuksen jatkosta. Lee jatkaa LePyn poikien sinisen puolen vastuuvalmentajana. Lisäksi hän ottaa uutena joukkueena vastuulleen Pojat 2013 ikäluokan.

Hong Kongista kotoisin oleva Lee tuli vuosi sitten Suomeen opiskelemaan yhteisöpedagogiaa HUMAK:n (Humanistinen ammattikoulu). Opiskelun ohella Lee aloitti valmentamisen LePyssä. Jo alusta alkaen Leen ammattitaito, energia, työmoraali sekä kyky kohdella lapsia ja nuoria osoittautui poikkeukselliseksi, joten oli itsestään selvää, että LePy halusi Leen jatkavan seurassa. 

Leellä on monipuolinen liikunnan koulutus- ja työtausta. Lee aloitti uransa Australiassa, jossa hän toimi apuvalmentaja useassa eri seurajoukkueessa. Hän vietti Australiassa kaksi vuotta suorittaen urheiluvalmentajan tutkinnon. Tämän jälkeen hän palasi kotiin Hongkongiin, jossa hän jatkoi koripallo- sekä fysiikkavalmentajana. Leellä on ohjajaakokemusta 5-vuotiaista lapsista aina aikuisten pyörätuolikoripalloiluun. Hänellä on halu kehittyä jatkuvasti. Luonto sekä lasten ja nuorten kanssa toimiminen on lähellä hänen sydäntään. Näin syksyllä 2021 Lee löysi itsensä Suomesta opiskelemasta seikkailualan yhteisöpedagogiikkaa.

Oranssi perhe iloitsee Leen jatkamisesta LePyssä!