Leppävaaran Pyrintö ry on Leppävaaran Valopilkku 2021

21.11.2021

Tunnustuksen luovutti Leppävaara-Seuran puheenjohtaja Arja Salmi yhdessä Karri Karsin ja Martti Jokelan kanssa LePyn puheenjohtaja Matti Salolle sekä LePyn hallituksen jäsen Mirja Sipilälle. Palkitsemistilaisuudessa mukana olivat myös LePyn Tytöt 2014 joukkue.

Leppävaara-seura ry on jälleen valinnut Leppävaaralle uuden Valopilkun. Tämän vuoden valopilkuksi on valittu Leppävaaran Pyrintö eli LePy. Valinta on nyt järjestyksessä 21. Leppävaaran Valopilkku. Tunnustus luovutettiin Leppävaaran liikuntahallilla 21.11.2021 Leppävaaran Pyrinnön ja Team Pajulahden välisessä koripallo-ottelussa.

Valinnan perusteena olivat: Leppävaaran Pyrintö on pitkien perinteiden leppävaaralainen urheiluseura, joka täyttää 23.11.2021 komeat 90 vuotta. Seura on kulkenut historiansa aikana monien vaikeiden aikojen yli ja kyennyt myös pandemian oloissa tavoittamaan enemmän nuoria kuin koskaan aiemmin. LePy on tänään koripallon erikoisseura, joka panostaa erityisesti juniorityöhön. LePyn jäsenyys periytyy ja oranssi perhe huolehtii sukupolvien yli jäsentensä liikunnan tarpeesta.

Vuotuisella Valopilkun valinnalla Leppävaara-seura haluaa kiinnittää huomiota kaupunkielämän viihtyisyyteen ja palkita henkilöitä, yhteisöjä tai ilmiöitä, jotka ovat edesauttaneet myönteistä kaupunkielämää Leppävaarassa. Valinta julkaistaan aina näin vuoden pimeimpään aikaan.

Oranssi perhe kiittää tunnustuksesta!